sanalmolotof

biraz nostalji olması için kendisine uzun bir süre önce özel mesaj butonunu kullanarak attığım mesajla veda etmek istediğim silik yemiş yazar.

seni en çok ben okuyorum zannımca.
yazılarındaki anlam karmaşasında anlaşılmamak için yazma kaygısını görünce de bir kez daha kendimle övünüyorum.
bana faşist isnadında bulunanın bana karşı 'ulen' gibi 7 yaşımdayken kullandığım nidaları kullandığını gördüğümde gerçekten ne kadar ironik bir durumda olduğunu gözlemliyorum.
benim sana karşı takındığım tavırla senin bana karşı takındığın tavır arasındaki tavır yaşı farkını hesapladığımda çift haneli sayılara ulaşıyorum.
özel mesaj yerine başlık altlarında kapışalımvari konuştuğunda ne kadar şovenist olduğunu görüyorum.
zeki görünmek için anlaşılması daha kolay kelimeler yerine anlaşılmamak için yazdığını gördüğümde ne kadar bilgili olduğumu görüyorum.
benim anlaşılmak için çırpındığım halde senin anlaşılmamak için çırpındığını gördüğümde ne kadar aciz olduğunu görüyorum.
özel mesaj içeriklerini teşhir ettiğini gördüğümde narsistlikten doğan kıvranışlarının karnını ne kadar ağrıttığını hissedebiliyorum.
ve yine bu teşhir etme sayesinde gerçek amacının kelime yığınları oluşturarak hiç kimsenin okumamasını sağlamak ve böylece ayar vermiş gibi görünmek olduğunu görüyorum.
kopyala yapıştır şeklinde yazdığın için yazılarının okunmamasına çok fazla içerlemesen de, yine de canını yaktığını biliyorum.
sözlükte uzun yazılar yazarak bi kaç kişi tarafından gündelik okunan bir yazar(!)(gerçeği copy pasteci olcak) olma arzunun gerçekleşmemesinin seni rahatsız ettiğinin yanı sıra hiç bir zaman gerçekleşmeyeceğini de biliyorum.
amaçların hakkında o kadar çok şey biliyorum ki.
bu yazıyı kısmi veya bütün olarak deşifre etmeyi deli gibi istediğini ve bunu yapacağını da biliyorum.
şovenizmin ilk şartıdır ne de olsa...
başarını gören kimse yoksa başarısızsındır...
bunu başarı olarak görme olayının sadece senin açından gerçekleştiğini ve copy pastelerinin benim gözümde kelime yığınlarından başka bir şey olmadığını belirterekten iyi geceler dilerim.
bireysel atıf şeklinize göre allah, tanrı veya kutsal ruh kolaylık versin.*

edit: hoşçakal dostum.
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026