bugün

gucci envy

guccienvyme2 dur mevzu bahsimiz. bir kere gucci rush ile kiyaslanamaz yani kiyaslamaya gerek yoktur. gucci rush, insani bayan, ulan kimden geliyor bu koku ya kahretsin dedirten, SIKICI, 2004-5 yillarinda moda olmus herkeslerin ozellikle tiki diye tabir edilen rofleli sari sacli 17 lik kizlarin ustune yapisan bir kadin kokusudur.
simdi bugun benim dogum gunum ya ondan mutevellit bana hediye etmis cinli arkadasim, canim ya ben bi kere bilegime sikmistim(ki bu benimle butun olmus bi hareket) bunun yaninda, o da almis iyi ki almis yoksa ben alacaktim. bana zaten parfumden baska ne alinabilir ki. simdi durun baslikla icerigin ortusmesi lazim.

efenim bu koku cok tatli, sevimli, iyi huylu, sicak, bilumum haftasonuna, aksamlara, gunduzlere uygun, insani bogmayan, hafif ama cok hafif sekerlidir. enyv me sakin almayin envyme2 dur guzel olan. envy me, envyme2 nun aksine cok rahatsiz edici, kucuk kucuk tuhafiyelerde mevcut olan, ithal parfum benzerleri reyonunda bolca bulunan, kolonya niyetine satilan, 1 ytl lik kokulardandir. kullananlar alinmasin cok da surmesin bizi rahatsiz etmesin.
yeni bir parfum oldugu ucun su anda sadece http://www.perfumeemporium.com/ sayfasindan bulabilirsiniz tonlarini.

hemen sizler icin turkceye cevireyim :
ust nota : cicekli kokular; manolya, portakal, menekse. orta nota : romantik gul, mor helyotrop. alt nota : vanilya, patculi* *, sandal agaci.
güncel Önemli Başlıklar