bugün
- 20 haziran 2026 türkiye paraguay maçı50
- kayahan'ın en güzel şarkısı12
- 13 seçim kaybetmedim4
- depresyona girmeye karar vermek4
- erkeklere çekici gelen kadın meslekleri6
- bizim çocuklar başardı6
- topuklu ayakkabı4
- iki insan arasındaki en uzun mesafe4
- biraderler kulübü4
- deniz undav türkiye'yi seçseydi4
- nasipten öte köy yok2
- mony tontana birader2
- türkiye a milli futbol takımı13
- kadınların ilgisiz yaşayamaması13
- türkiye'nin asla düzelemeyecek olmasının sebebi9
- 2026 dünya kupası'na gruplarda veda ettik7
- sana tüm travmalarını unutturacağım diyen erkek2
- şu memelere bak6
- güne bir şarkı bırak13
- nuh tufanı olayı gerçek midir7
- montella salağı3
- ankara mı istanbul mu2
- asal sayıların hiçbir işe yaramaması3
- iyi bir insan olmanın sadece kaybettirmesi8
- vincenzo montella14
- duman oje2
- risale-i nur8
- gumus2
- hurdacı geldi4
- erkeklerin akılsızlıkları2
- istanbul trafiğini bir cümleyle anlatmak3
- 26 haziran 2026 abd türkiye maç tahminleri2
- sosyal medya4
- rahibe2
- sek erkek arabası3
- son görülen rüya3
- göbeksiz kadın kalmaması7
- aynaya bakıp kendine sen çok güzelsin diyen kadın9
- dakika 1 gol 15
- aylık 358 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- kıskıvrak3
- 3 tane kedisi olan kızla evlenilir mi sorunsalı18
- hamburger3
- montella'nın mağlubiyet açıklaması3
- göbek eritme taktikleri7
- ölme enerjisi2
- kavga3
- kezolarda vasıfsız histeri2
- balıkesir denince akla ilk gelenler10
- bitmeyen ekonomik kriz2
Uğruna hayatından çevrenden en önemlisi kendinden fedakarlık vermek..
Sadece bana ait bir kalpten başka ne isterdim ki. Her an ya hala varsa, kokusu geliyorsa ara sıra burnuna onunkinin bana geldiği gibi, ya benzetiyorsa ansızın başka birinin sesini ona, hala kalbinde acısını yaşıyor mu acaba korkusu yaşamak ne kadar kolay? Ki ben saflığımı cesaretimi bütün kalbimi getirmişken ona. Ardına kadar açmışken kapılarımı, sınırlarımı kurallarımı teker teker yıkmış iken..
Derdime derman oluşuna aşık oldum. Her yağmur sonrası gelen yalnızlık kokusunu ortadan kaldırdığın için aşık oldum. Dizlerime başımı koyup ağlamayı bırakıp omzunda ağlayabildiğim için, her acı lokmada su verdiğin için, gözyaşlarımı yağmurlarla saklayıp ardından bütün güzel renkleri gözkuşağına çevirdiğin için, kabuslarımı rüyalara çevirdiğin için aşık oldum..Hiç bir şey beklemedim senden acını unutup benimle mutlu olmandan başka.
Seninle çok güzel günler yaşadık ama hep bir yerlerde bir burukluk vardı. istediğim çok muydu senden ben sana her şeyi silip gelmişken neden sen bunu bana yaptın. Neden birini unutamamışken bana öyle güzel baktın, neden bana güven dedin bir gün onun acısını damarlarına kadar hissetmem için mi, her an varlığını neden hissettirdin aslında yokken. Söyle bana şimdi ben nasıl geçeyim senden ilk defa birini sevmişken ilk defa birine güvenmiş iken, ilk defa birini göğsümde uyutmuş iken, bütün ilklerimi paylaşmışken...
Sadece bana ait bir kalpten başka ne isterdim ki. Her an ya hala varsa, kokusu geliyorsa ara sıra burnuna onunkinin bana geldiği gibi, ya benzetiyorsa ansızın başka birinin sesini ona, hala kalbinde acısını yaşıyor mu acaba korkusu yaşamak ne kadar kolay? Ki ben saflığımı cesaretimi bütün kalbimi getirmişken ona. Ardına kadar açmışken kapılarımı, sınırlarımı kurallarımı teker teker yıkmış iken..
Derdime derman oluşuna aşık oldum. Her yağmur sonrası gelen yalnızlık kokusunu ortadan kaldırdığın için aşık oldum. Dizlerime başımı koyup ağlamayı bırakıp omzunda ağlayabildiğim için, her acı lokmada su verdiğin için, gözyaşlarımı yağmurlarla saklayıp ardından bütün güzel renkleri gözkuşağına çevirdiğin için, kabuslarımı rüyalara çevirdiğin için aşık oldum..Hiç bir şey beklemedim senden acını unutup benimle mutlu olmandan başka.
Seninle çok güzel günler yaşadık ama hep bir yerlerde bir burukluk vardı. istediğim çok muydu senden ben sana her şeyi silip gelmişken neden sen bunu bana yaptın. Neden birini unutamamışken bana öyle güzel baktın, neden bana güven dedin bir gün onun acısını damarlarına kadar hissetmem için mi, her an varlığını neden hissettirdin aslında yokken. Söyle bana şimdi ben nasıl geçeyim senden ilk defa birini sevmişken ilk defa birine güvenmiş iken, ilk defa birini göğsümde uyutmuş iken, bütün ilklerimi paylaşmışken...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar