bugün

fenerasyon

galatasaray'a deplasmandaki ankaraspor maçında edilmeyen küfürden dolayı ceza veren, buna mukabil binlerce kişinin hep bir ağızdan "satılmış kayseri" şeklinde bağırdığı maçtan sonra gözlemcisinin üç maymunu oynadığı kurum.

FENERBAHÇE'nin Kayserispor'u 2-1 yendiği maç sırasında sarı lacivertli taraftarların toplu kötü tezahürat yaptığı iddiası üzerine Gözlemciler Kurulu, raporlarında bu yönde bir ifade yer almayan gözlemciden ek rapor istedi ve Hukuk Kurulu'na gönderdi. Fenerbahçe taraftarlarının da "Satılmış Kayseri" diye bağırdığı iddiaları üzerine, Gözlemciler Kurulu harekete geçti. Kurul, raporunda bu konuda ifade yer almayan gözlemci Hamdi Kutval'dan ek rapor istedi. Kutval raporunda "5500 kişilik tribünde 500 kişilik bir grup Satılmış Kayseri diye bağırmak istedi. Ancak diğerleri bunu engelledi. Bunu toplu küfüre girmediği için yazmadım.

iddia edilmiş efendim bu tezahürat. insaf.

edit: lig tv'den maçı izlemesek, satılmış kayseri diye 2-3 dakika boyunca yerin göğün inlediğini duymasak, alkışlayın ulan ibneleri, kayseri piçleri gibi küfürleri duymasak bizi kandıracak adamlar ya, yuh.