bugün

türk olmak zorunda değilim

Toplumu güzelleştiren insanlar, topluma uymayanlardır. Fakat topluma uymayanlar, toplum tarafından linç edilir ve değeri çok sonra anlaşılır. Ne mutlu topluma uymayana ve linç edilmekten korkmayana. Ne mutlu insanların vızıltılarına ve göğsünün daralmasına rağmen pes etmeyene.

Ben her zaman doğru bildiğimi söylemeye devam edeceğim. Kelle sayılarından korkmuyorum. Çünkü çoğunluğa göre hareket etmek, aptallığın daniskasıdır. Bu ülkede milyonlarca insan sahtekar, din tüccarı ve demagog bir politikacıya oy verdi.

Ve daha da gülünç olanını söyleyeyim: Amerika'da ve tüm dünyada yaklaşık 6 milyar insan 11 eylül 2001 saldırısını el- kaide'nin yaptığına inandı, inanmaya devam ediyor.

Ne türk olmak zorundayım, ne de itaat etmek zorundayım. Ben bir müslümanım. Kimseye sırf ırkından dolayı itaat etmem. Salak değilim. Allah'tan başka hiç kimseye de kul değilim. Sizler hem putperestsiniz, hem de şeytanla aynı ideolojiyi paylaşıyorsunuz. Sizler ırkını kutsayıp üstün olduğunu iddia eden aşağılık mahlukatlarsınız!..

Ve işiniz de hiç kolay değil, çünkü 60-70 yıl sonra ölüp cehennemi boylayacaksınız...