bugün

strawberrynet com

kozmetik ürünlerinin satıldığı dünyaca ünlü online alışveriş sitesidir. fark olarak burada ürünler çok uygun fiyata bulunabiliyor ve tüm ürünler en ünlü markaların. alışveriş yapmak isteyenlerin kafasındaki soru işaretlerine cevap olabileceği düşüncesiyle alışveriş tecrübemi de paylaşayım tam olsun.

türkiye fiyatı 180 ytl. olan bir parfüm alınacaktır ve bu parfümün strawberry'deki fiyatı 77 ytl.dir. üstelik parfüm kofre şeklindedir yani yan ürünleriyle birlikte fiyatı budur, şöyleki; vücut şampuanı, vücut kremi ve en büyük boy parfüm 77 ytl. ha birde ilk kez alışveriş yapanlara iyi bir marka parlatıcı ve ruj da ücretsiz hediyeleri.

tüm bu avantajlara dayanamayıp alışveriş yapmak istediğim an kafamda yurt dışı alışveriş senaryoları gelmedi değil, ama yine de denemeye değerdi. velhasıl alışverişimi yaptım ve beklemeye başladım. 15 gün sonra, mailime alışverişimden 3 gün sonra gelen yükleme bilgisindeki gönderi numarasını, ptt idaresinin web sitesinde soruşturdum. evet ürünüm gelmişti türkiye ye! birkaç gün içinde de adresime teslim edildi. sadece 7 ytl. kargo parası ödedim bu arada, yani ürünle birlikte 84 ytl ödeme yaptım en başta.

gelelim ürüne; sertifikalı ve orjinal ürün. hediyelerimde yanında, çok güvenli paketlenmiş açınca, içinden köpükler zıpladı kutunun, hediye paketi yapmışlar amanda aman.

siteden alışveriş yaparken aynı mail adresini belirtmeniz daha sonraki alışverişlerde indirim kazandırıyor.
yani özetle; güvenli bir alışveriş sitesi.

(http://www.strawberrynet.com)
güncel Önemli Başlıklar