cb erdoğanın canının sıkılması

akşam akşam malum olayların muhtemel sebebidir.

kendileri bir hevesle cb oldular, başbakanken gayet aktif, sağa sola daha rahat sataşabilen, icraatler yapabilen, siyaset yürütebilen ( daha açık ve daha taraflı ) bir isim idi. "o ki başkan olcam" kafasıyla saraya gitti, baktı başkanlık pek de yakın değil. la gezi mezi de yok ki oyalansın. ee mecliste kavga var onda da yok. canı sıkıldı. arada muhtarları falan çağırıyor oradan bari birkaç laf atıp gündeme geleyim diye. ben erol büyükburç'um en çok bana soracak, en çok bana kızacak, en çok bana tapacaksınız. ee muhtalara da bağır bağır nereye kadar.

bence canı sıkıldı bi ekşın yarattı. sarayda boş boş oturuyor.

hani küçükken okulun bahçesinde bir grup top oynardı, oyuna almadıkları piç çocuk da "sikerim beni oynatmazsanız siz de oynayamazsınız" diyerek bahçeye cam şişe atıp kırardı da oyunu bok ederdi ya. işte o psikoloji olabilir. olmayabilir de tabi.

benim de canım sıkıldı ama sıkıntıdan ülkenin seçilmiş başbakanına darbe yapacak güç yok elimde. anca sözlüğe yazıyorum, komikli videolar falan izliyorum. neyse zaten hepimiz kendi küçük dünyamızda takılıyoruz, gazdır bu da geçer yakında.