bugün
- laikliğin halka sorulmadan getirilmesi21
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle30
- özel'in talebiyle zeyrek'e 950 bin euro verdim11
- penis deliğinden içeri giren kene9
- mesai bittiği gibi çıkmanın ayıp sayılması7
- ilk buluşmada sakso çekmeye yeltenen kız7
- gocu ve ktç'yi üst üste koymak5
- bir hatunu kıvama getirip yatağa atmak7
- bu ülkede pezevenkler kemalisttir15
- en gey özelliğiniz9
- 50 bin dolara götünü açarak çarşıda koşar mısın3
- 5 haziran 20263
- avrupanın en güzel dilleri4
- üst kattaki komşunun topuk sesi4
- göt deliği yalatmak11
- chp'nin en kötü genel başkanı6
- gül gibi kız olma kriterleri7
- ktç nerede lan5
- memurların asgari ücret alması3
- nervionun kedisi6
- yan odaya geçip seksting yapan evli kadın2
- sek miyim2
- fazla naz aşık usandırır2
- gelmiş geçmiş en iyi stoper7
- tinder den hatun düşürmek2
- özgür özel'in sızmış fotoğrafı4
- evlilik masrafları14
- bu dünyaya çocuk getirmek17
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba22
- çirkin bakınca sapık yakışıklı bakınca çapkın4
- erkeklerin giderek kadınsı olması6
- günü gününe uymamak4
- yazarların on üzerinden komiklikleri2
- üniversite hayatı5
- uzak mesafe ilişkisi6
- yazar alımları kapatılsın önerisi7
- uysaljakobenin nerede olması3
- uludağ sözlük yapay zeka moderatör prompt'u15
- mourinho'nun türkiye'yi aihm'ye şikayet etmesi6
- sevgiliyle bir hafta geçirmek5
- babasina benzeyen erkeklerden hoslanan kiz10
- yıllar sonra ulaşan arkadaş2
- john wayne gacy2
- italyanca2
- sssilvermist17
- ferdi zeyrek2
- mühürsüz oylar geçersiz sayılsaydı3
- ankara echoes5
- selahattin demirtaş9
- enayimiknatisii5
hem ''aferin'' deyip takdir ettiğimiz hem de yapma bunu yapma bunu dediğimiz yazar.
bu tanım beğenilmediyse ; aşağıda kendisine ait entrylerden örnekler bulunan yazar.
hala anlamadım diyenler için ; nicki altına girdiğim entry ile fena hırslanmış, hakkımda döktürmüş, kendimi tanımamda kilometre taşı olmuş yazar.
niye takdir ettik şimdi bu yüce, birinci nesil, ayarcı arkadaşı?
-bi kere enazından okuyor entryleri, aklı fikri yettiği kadar. benzeri, seri halde eksi oy veren 3. türler gibi fikrine zikrine oy verenleri toptan eksileme yoluna gitmiyor. ya da şöyle diyelim; bana öyle davranmadı. ENTRYlerine gelince; içlerinden artı oy verdiğim bile oldu.
-ikincisi................................................................................................ valla nokta sayısının kaç katı düşündüm; takdir edilecek ikinci bi özelliğini bulamadım. ama tabi bu mutlaka benim yorgunluğumdan, yediklerime dikkat etmememden ve itusözluk'ten atılmamdan mütevellit içine düştüğüm bunalımdan kaynaklanmaktadır. di mi yani.
yapma bunu yapma bunu diyoruz. çünkü bu hakkında ufacık bir entry giren yazarı didik didik didikleyen sonra tam da benzeri olduğu magazin yazarları gibi cımbızla bir kaç cümle seçip, üstüne de yalan yanlış yorumlayıp hatta çarpıtıp reyting toplamaya çalışan, hırslı ve yaralı ceylanımız ; abdüllatif şener hakkındaki bir entryim nedeniyle :
ilgili "öğretim görevlisi" için,
"silik şahsiyet",
"eline oyuncak araba verilmiş çocuk" şeklinde cümleler kurduğum için ;
''......hakaret etme tutkusunu tatmin edip bir süre sonra silinecek entrysi ile kendi kendisine oyuncak elde etmeye çalışıyor. ne yazık, ne ironik...'' demiş. bense hiç araştırma yapmadan sadece kime ne dediğini tahmin ettiğimden rte hakkındaki entrylerine göz attım. sonuç hiç ilginç değil zira tam beklediğim gibiydi. bakınız kendisine ait entryler :
(bkz: recep tayyip erdogan/#845065)
(bkz: recep tayyip erdogan in dtp lileri kabul edememesi/#3135825)
AKP hakkında ;
(bkz: sihirli ampulu oksayinca tayyip in cikmasi/#2633987)
böyle gider bu.
bunun dışında ve aslında daha önceki entrymde de belirttiğim üzere mezkur zât, herkesin kendisi gibi sabit fikirli, tekdüze olmasını isteyen; sevdiğinin herşeyini sevmekle birlikte sevmediğini külliyyen yerin dibine sokma mantığında bir yazardır. değilim derse açıklamasını ayrıca yaparız. sabahtan beri gelen giden derken bitiremedim zira şu entryyi.
şimdi bu abimiz, entry kralı, tüm çelişkilerine ve fikri yapısına uymayanlara çemkirme fütursuzluğunu göstermesine rağmen saygınlığını yitirmemiş şahane yazar, bu entryden sonra iyice hırslanıp, ona göre silinmesi gereken ''abdullatif şener'' entrymden sonra yine bir müneccimlik buyurup silinmesi gerekenler listesine bu entryyi de alabilir. hatta silinme sebebi aramasın diye biz verelim ona bir argüman : ''başka entryleri refere ediyor''
sadaka musannif.
bu tanım beğenilmediyse ; aşağıda kendisine ait entrylerden örnekler bulunan yazar.
hala anlamadım diyenler için ; nicki altına girdiğim entry ile fena hırslanmış, hakkımda döktürmüş, kendimi tanımamda kilometre taşı olmuş yazar.
niye takdir ettik şimdi bu yüce, birinci nesil, ayarcı arkadaşı?
-bi kere enazından okuyor entryleri, aklı fikri yettiği kadar. benzeri, seri halde eksi oy veren 3. türler gibi fikrine zikrine oy verenleri toptan eksileme yoluna gitmiyor. ya da şöyle diyelim; bana öyle davranmadı. ENTRYlerine gelince; içlerinden artı oy verdiğim bile oldu.
-ikincisi................................................................................................ valla nokta sayısının kaç katı düşündüm; takdir edilecek ikinci bi özelliğini bulamadım. ama tabi bu mutlaka benim yorgunluğumdan, yediklerime dikkat etmememden ve itusözluk'ten atılmamdan mütevellit içine düştüğüm bunalımdan kaynaklanmaktadır. di mi yani.
yapma bunu yapma bunu diyoruz. çünkü bu hakkında ufacık bir entry giren yazarı didik didik didikleyen sonra tam da benzeri olduğu magazin yazarları gibi cımbızla bir kaç cümle seçip, üstüne de yalan yanlış yorumlayıp hatta çarpıtıp reyting toplamaya çalışan, hırslı ve yaralı ceylanımız ; abdüllatif şener hakkındaki bir entryim nedeniyle :
ilgili "öğretim görevlisi" için,
"silik şahsiyet",
"eline oyuncak araba verilmiş çocuk" şeklinde cümleler kurduğum için ;
''......hakaret etme tutkusunu tatmin edip bir süre sonra silinecek entrysi ile kendi kendisine oyuncak elde etmeye çalışıyor. ne yazık, ne ironik...'' demiş. bense hiç araştırma yapmadan sadece kime ne dediğini tahmin ettiğimden rte hakkındaki entrylerine göz attım. sonuç hiç ilginç değil zira tam beklediğim gibiydi. bakınız kendisine ait entryler :
(bkz: recep tayyip erdogan/#845065)
(bkz: recep tayyip erdogan in dtp lileri kabul edememesi/#3135825)
AKP hakkında ;
(bkz: sihirli ampulu oksayinca tayyip in cikmasi/#2633987)
böyle gider bu.
bunun dışında ve aslında daha önceki entrymde de belirttiğim üzere mezkur zât, herkesin kendisi gibi sabit fikirli, tekdüze olmasını isteyen; sevdiğinin herşeyini sevmekle birlikte sevmediğini külliyyen yerin dibine sokma mantığında bir yazardır. değilim derse açıklamasını ayrıca yaparız. sabahtan beri gelen giden derken bitiremedim zira şu entryyi.
şimdi bu abimiz, entry kralı, tüm çelişkilerine ve fikri yapısına uymayanlara çemkirme fütursuzluğunu göstermesine rağmen saygınlığını yitirmemiş şahane yazar, bu entryden sonra iyice hırslanıp, ona göre silinmesi gereken ''abdullatif şener'' entrymden sonra yine bir müneccimlik buyurup silinmesi gerekenler listesine bu entryyi de alabilir. hatta silinme sebebi aramasın diye biz verelim ona bir argüman : ''başka entryleri refere ediyor''
sadaka musannif.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar