bugün
- kız tavladığım için içerlenen sözlük geyi9
- arkadaşlar bakar mısınız7
- ispartalı kızlar9
- kaş bıyık alınca yüze gelen güzellik6
- memesiz kızlardaki özgüvenin kaynağı18
- kırdığımız kalbi tamir etmek3
- sözlükte ortamın çok gergin olması3
- ioçk hırkası3
- hoşlanılan kızın ıspartalı çıkması5
- popo liposuction6
- damarsız tüysüz manisa yaprağı17
- güne acı bir gerçek bırak7
- küpe4
- cumartesi günü yapılabilecekler3
- travelerin içince pisleşmesi3
- ben divayım5
- parcalandim toparlanamiyorum36
- nureddin zengi tugayları2
- hazaryada kağan neden yavudiliği seçti3
- hangi manifest kızısın6
- konuşurken yanlışlıkla tükürmek2
- evli bir adama aşık oldum sözlük21
- öbür sözlükten gelen yazarlar8
- yakışıklı olmayan ve kassız erkekler niye var8
- fatma betül sayan kaya71
- üzülünce kusmak2
- türkçeye sistemli saldırı2
- arsa kapatmak3
- ada vapuru yandan çarptı2
- ispanya'nin terör bitirme formülü41
- devlet bahçeli'nin öcalan'a selam göndermesi47
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı18
- ismed bin miralay'ı istihkam vel kalikratyaevi2
- oyum ak partiye4
- kız görünce değişen erkek4
- akrabanın 11 milyonu gitmiş3
- gs'nin 8 şampiyonluğu iptal edilecek7
- billur tuzu2
- 41 numerolu metanet vapuru2
- from gold from dust28
- anın görüntüsü15
- sözlüğün manyak dolu olması6
- durduk yere bir kıza bütün servetini vermek7
- mahalledeki velede oyuncak arabalar vermek2
- kötü karekterlerin iyi den daha güçlü olması4
- 2 ekim 2026 belçika türkiye maçı16
- oksijenin aslında 70 yılda öldüren bir zehir oluşu3
- bir otel odasında sözlük kızıyla görüşmek5
- fiziği güzel sözlük kızları56
- emekliler türk milletinin derin devletidir2
YGS sistemindeki en kolay sınav (imiş). genel olarak çalışmaya dayalı bir sınav değildi evet. genellikle çalışmayıp fikir yürüterek sonuca ulaşan kişiler için ballı kaymaklı ekmek niteliğinde idi. fakat şu da var sorular genel olarak kolay gibi gözükse de çalışan birinin mantığı ile çalışmayan birinin mantığı bir yürümüyor mesela coğrafya da bazı yerleşim alanları gösterilmiş ve insanların öncelikli olarak buralarda barınmasının nedeninin ne olabileceğini sormuşlar çalışan birinin aklı karışıyor burda çünkü verilen yerlerde su kaynakları var.. cevaplardan biride hidrografik yapı... çalışmayan ise hidrografik nedir onu bile bilmiyor veya bakı nedir bilmiyor.. ona en samimi gelen şık olarak direk iklim i işaretliyor.. peki cevap ne iklim. veya o kadar dil bilgisi çalıştık geçen sene 5 tane dil bilgisi sordular bu sene 2 tane falandı galiba.. 2 tane de anlaım bozukluğu 1 adet noktalama işareti 34-35 tane ful yorum sorusu vardı.. 1 sorunun binlerce kişinin önüne geçtiğini düşünürsek en azından dil bilgisi ağırlıklı soruların gelmesi çalışanların lehine olurdu fakat tam tersine dil bilgisi 2 tane sorulduğu gibi anlatım bozukluğu yazım yanlışı gibi sorularda gözle görülüp ahanda cevap bu denecek kadar basitti.. anlatım bozukluğunda cümleyi okuyunca saçma geldiğini hisseden herkes hislerine güvenerek o şıkkı işaretledi.. doğru yaptı da.. oysa anlatım bozukluğu okununca hemen anlaşılacak derece de kolay değildi son yıllarda baktığımızda cümle içinde anlatım bozukluğu çok ince yerlerde saklıydı... neyse uzatmaya gerek yok puanların yüksek sıralamaların düşük olması sizi korkutmasın bu işin LYS si var orada herkes anyayı konyayı görecek... bilgiye dayalı olduğu için kolay bile olsa çalışan-çalışmayan kolayca ayrılabilecek bilgi sorulan sınavda en kolay ne sorabilir ki hacı? mesela Edebiyat'ta masalın özellikleri nedir dese bile bilgi gerekiyor.. ayrıca sıralamada sizi geçen çoğu kişi öylesine girdiği için tercih yapmayacak veya sizin kendi alanınızda 2 milyon kişi değil 500-600 bin kişi olacak... bu sınavda 500.000 ci olsanız dahi şu kalan süreyi iyi değerlendirirseniz kendi alanınızda ilk 50 bine girmeniz işten bile değil...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar