bugün
- yakıştırdığım çiftler serisi 144
- whatsapp telegram discord grupları sözlüğü bitirdi16
- sözlük çiftleştirme servisi11
- ya bi siktirin gidin15
- erkeklerin sohbet muhabbet edememesi5
- nick vermeden bir yazara seslen13
- sözlükte sevgili yazar eksikliği9
- ulu sözlük telegram grubu12
- sözlük yazarlarının eski sevgiliyi unutma süresi11
- hangi yazarla çift olursunuz6
- şapka takar mısınız13
- arkadaşlar ben de hesabımı siliyorum11
- 2026 lisans kpss sonuçları8
- istanbul12
- amerikan demokrasisi3
- berna laçin'in gözaltına alınması41
- sümüklü böcek çiftleşmesi6
- karton toblayan cocuga arkadan sımsıkı sarılmak5
- uludağ sözlük sertleşme veritabanı4
- sarapci koala hatayi12
- sinek as5
- hesabı siliyorum sözlük bir şey diyor musun19
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı16
- bir erkeğe ilk adım nasıl atılır18
- ne sağcıyım sen solcu kartoncuyum kartoncu3
- rüzgarlı havaları seven tip4
- diğer sözlük4
- sözlükte eleştiri kaldıramayan küçük krallık19
- bakıp bakıp adım atmayan erkek17
- kartoncunun halil güneşli olması3
- aslan burcu erkeği aslan burcu kadını ilişkisi9
- bakalım erkeğim beni kıskanacak mı ergensiliği2
- roman karakteri olsaydınız hangisi olurdunuz16
- arkadaşlar sizce neyimi düşüreyim14
- bir kadına hatunum demek3
- 8 ekim 2026 afyon vali yardımcısının vurulması2
- aşıksan vur gaza şoförsen bas saza2
- yemek yedikten sonra kusmak9
- cemal paşa'nın bölücü torunu2
- 9 ekim 2026 galatasaray kasımpaşa maçı7
- ucan tekme atan hipopotam43
- tanıdık mod arkadası olan yazarlar3
- sezen taş6
- bipolar bozukluk3
- karton toplayan bambi2
- nervionun beni engellemesi10
- özelden aktifim ben diyen yazar4
- friedrich hegel la bi cay icek6
- kosta rika3
- sevilme duygusu3
Son günlerde fırsatçı ve vurdumduymaz insanına fazlaca rastladığım ilçe.
Kafeleri, mağazaları seven insanlar için yeterli kaynağı olsada benim gibi gezmeyi seven insanlar için pek de görülesi yerleri yok. istanbuldan iki saatlik yolu varsa da gezip görmelik yerlerine (ki bu yerler burgazın içinde olan yerler değil) kişisel arabanız yoksa ulaşım sıkıntı.
yollarını bilmem ama kaldırımları berbat halde. Her an biryerlere takılıp düşebilirsiniz.
Çokca köpeği bulunur. Yolumun üzerindeki kangalı anmadan geçemeyeceğim. Gelin görün ki bana zararı dokunan bir hayvan olmadı burada. Doğu çevresindeki insanları düşünürsek burdaki köpekler uysal bile sayılabilirler.
Havası istanbuldan farklı gelmedi bana. istanbula git gel yaptığımda havayla ilgili hiçbir değişim hissetmedim.
Boyutundan bahsetmem gerekirse ilçenin istanbul ucundan minibüse binerseniz edirne ucundan çıkmanız trafik varsa 17 ila 20 dakikanızı alabilir(tekrar ediyorum trafik varsa).
insanlarını tembel bulduğumu söylemeliyim. Zaten duyumlarıma göre "iç istemiyim çalışayim ep istiyim süüt dibinde yatayım." Sözüne dayalı bir felsefeye adamışlar kendilerini.
Burgazın yerli halkından konuşmam gerekirse çingeneleri es geçemeyiz (köyler dahil değil). Zira geriye kalan tabaka göçmen. Bolca emekli de bulabilirsiniz burada.
Gelirseniz kalabileceğiniz bir misafirhanesi var. Birde yaman oteli var ama insanlar için yol tabelasından farkı yok. Örn.; a kişi:devlet hastanesi 2. Binaya nasıl giderim? Feslegen:dümdüz gidin yaman otelin yanında emniyet var. Emniyetin hemen arkasında. Hastane demişken hastanesinin 2 ayrı binadan oluştuğunu duymak beni düşüncelere zerk etmedi değil.
Birde söylemeden geçemeyeceğim: sivrisinekleri insanları o kadar benimsemiş ki siz onlardan korkarsınız onlar sizden korkmaz.saldırıya geçerseniz onlarda geçer. Bunun nedeni olarak fabrika atıklarının derelere boşaltılması ve derelerin ıslah edilmemesi imiş.
Öyle aklıma gelenleri yazdım. gelirse yine yazarım.
Özetle; yaşanılabilir bir ilçe mi? Evet.
Kafeleri, mağazaları seven insanlar için yeterli kaynağı olsada benim gibi gezmeyi seven insanlar için pek de görülesi yerleri yok. istanbuldan iki saatlik yolu varsa da gezip görmelik yerlerine (ki bu yerler burgazın içinde olan yerler değil) kişisel arabanız yoksa ulaşım sıkıntı.
yollarını bilmem ama kaldırımları berbat halde. Her an biryerlere takılıp düşebilirsiniz.
Çokca köpeği bulunur. Yolumun üzerindeki kangalı anmadan geçemeyeceğim. Gelin görün ki bana zararı dokunan bir hayvan olmadı burada. Doğu çevresindeki insanları düşünürsek burdaki köpekler uysal bile sayılabilirler.
Havası istanbuldan farklı gelmedi bana. istanbula git gel yaptığımda havayla ilgili hiçbir değişim hissetmedim.
Boyutundan bahsetmem gerekirse ilçenin istanbul ucundan minibüse binerseniz edirne ucundan çıkmanız trafik varsa 17 ila 20 dakikanızı alabilir(tekrar ediyorum trafik varsa).
insanlarını tembel bulduğumu söylemeliyim. Zaten duyumlarıma göre "iç istemiyim çalışayim ep istiyim süüt dibinde yatayım." Sözüne dayalı bir felsefeye adamışlar kendilerini.
Burgazın yerli halkından konuşmam gerekirse çingeneleri es geçemeyiz (köyler dahil değil). Zira geriye kalan tabaka göçmen. Bolca emekli de bulabilirsiniz burada.
Gelirseniz kalabileceğiniz bir misafirhanesi var. Birde yaman oteli var ama insanlar için yol tabelasından farkı yok. Örn.; a kişi:devlet hastanesi 2. Binaya nasıl giderim? Feslegen:dümdüz gidin yaman otelin yanında emniyet var. Emniyetin hemen arkasında. Hastane demişken hastanesinin 2 ayrı binadan oluştuğunu duymak beni düşüncelere zerk etmedi değil.
Birde söylemeden geçemeyeceğim: sivrisinekleri insanları o kadar benimsemiş ki siz onlardan korkarsınız onlar sizden korkmaz.saldırıya geçerseniz onlarda geçer. Bunun nedeni olarak fabrika atıklarının derelere boşaltılması ve derelerin ıslah edilmemesi imiş.
Öyle aklıma gelenleri yazdım. gelirse yine yazarım.
Özetle; yaşanılabilir bir ilçe mi? Evet.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar