patlamada başörtülü öldü diye sevinen canlı

Edit; Sözcüye bu yorumu atanın bizzat AKPKK, AK iT, Yeni Şafak vb. bir kitleden olup bilinçli olarak sahte hesap ile girip bu yorumu attığına ve sonra da bunu haber yaptığına % 99.99999999 olasılık veriyorum. iP adresini çözüp hesabı illa ortaya çıkarmak kolaydır. Sonuçta bu yorum her kim için yapılırsa yapılsın suçtur. Maden bulunup tutuklansın!

Ateistim, Koyu Kemalistim, Türküm, Her gün düzenli Sözcü, Ulusal kanal, Aydınlık, Oda TV, ilk Kurşun, Yeni Çağ okurum. Bunu yazan Atatürkçü ise önce suratına ben tüküreceğim!

Ama yok eğer Yeni şafak, AT it ;AKP, Cemaatçi, Tarikatçı vb. yobaz kitlelerden biri çıkarsa bu haberi yapanlar, o yorumu yapan ve burada başlık açan benimle sözleşme imzalayacak, Bütün Türkiye'nin önünde götüne kabuklu 1 metrelik çam odunu sokacağım!

Türkiyede pkk'lılar dışında hiç kimse bu saldırıya sevinmez! PKK'lılar dışında başka kim olursa olsun ölen kim, ne olmuş ayırt etmeksizin hepsine aynı oranda üzülür.

Ama bu haber ve bu başlığı açanlar bizlere açıkça gösteriyor ki içlerindeki hainlik, yalancılık, sahtekarlık vs. şeytanın, iblisin dahi ulaşamayacağı düzeylerde!

Böyle acı bir olaydan dahi Cumhuriyete, Türk Cumhuriyeti Devletine, Atatürk'e vs. saldırmak için bir bahane yaratma peşindeler.

Lan bu millet 3000 yılı aşkındır sizler kadar büyük hain kitle görmedi AMK..............