bugün
- erdogan'a yarayacak diye mizmızlanmak2
- en büyük aşklar pilav üstü az kuruyla başlar3
- mazot fiyatlarının suçlusu3
- guinness birası5
- aşk acısı çekiyorum sözlük9
- hükümet değişse ülke düzelir mi2
- nickten isim tahmini yapmak10
- trabzon büyükşehir belediyesi21
- sözlüğün şizofren ve sapık dolu olduğu gerçeği15
- 2026 2027 sezonu süper lig şampiyonluk yarışı17
- orjinalinden iyi coverlar2
- isteklerinize nasıl sınır koyuyorsunuz5
- the blair witch project2
- zorunlu eğitim9
- sözlüğün boşalması3
- otobüsteki en iyi koltuk hangisidir sorunsalı16
- masklavi'yi şeriatla yönetilen ülkeye göndermek13
- sözlükte entrylerini anlamadiginiz kişi15
- mohamed salah'ın trabzonspor'a transferi26
- akrabalarla ilişkiyi kes17
- izmirli kızlar neden kıçı açık geziyor sorunsalı12
- dublajı orjinalinden daha iyi olan izlenceler2
- haramidere de haramilik yapmak5
- batıl inançlar7
- caddebostan da bostan yetiştirmek4
- sinem dedetaş11
- kemalistler yunanistan'a defolsun8
- içinizde bomba atmasını bilmeyen hayvanlar var3
- arkadaşlar pizza yer miyiz4
- cabrio tigra süren kadının arabasına atlatmak3
- muşlettin amca3
- kilolu olmak5
- mason greenwood11
- büyük filmlerden büyük replikler3
- 5 ağustos 2026 fenerbahçe sturm graz maçı18
- çerçeve yasa7
- fetönün siyasi ayağı araştırlsın önergesinin reddi8
- apo hapisten çıkınca ak partililerin tepkisi8
- masak'ın ahbap bağışlarını incelemesi2
- şaka maka 40'a yaklaşmak6
- yürüyen bok4
- kedin mi var derdin var4
- renault 9 broadway12
- velvet hanım ile kahve içmek8
- başlarım böyle hayata deyip akp'ye üye olmak4
- zall adlı yazar4
- 15 temmuz tiyatro mu7
- gerçek sözlük yazarı uzun saçlı sakallı obez olur3
- ev ödevi2
- erdogan'a suikast timi itirafı8
görsel
----------------Bu olay tamamen gerçektir yaşanmıştır--------
Benim için hatırlaması en zor olan şey,
ANNEMi KARDEŞLERiMiN KANINDA YÜZMEYE ZORLAMALARIYDI.
Gözleri önünde eşinin ve çocuklarının öldürülmesi, ardından küçük kızına tecavüz edilmesi sonucu aklını kaybetti.
Ummu Adnan, Suriyeli bütün anneler gibi Şam’ın kuzey kırsalında Cedide el-Fadl şehrinde ailesiyle bir hayat sürüyordu.Geçen yıl Nisan ayında gözleri önünde eşinin ve çocuklarının öldürülmesi, ardından küçük kızına tecavüz edilmesi sonucu aklını kaybetti.
Ummul Adnan’ın kızı: ''4 kardeşim vardı, bir tanesi Şam’ın batısında öldürüldü, diğer kardeşlerimin evi terk edip savaşa katılmalarına annem izin vermedi, katliam günü Irak militanlarından bir grup evimize girdiler ve silah arama gerekçesiyle her şeyi alt üst ettiler, harap ettiler.Evimizde silah yoktu.
Kardeşlerimin yaşları 8, 12, 18 idi. Evin bir köşesinde saklanmakta olan kız kardeşimi fark ettiler, yerlerde sürükleyip annemi, babamı kelepçelediler. Beni vahşice sürükleyip yere attılar, ailemin gözleri önünde teker teker tecavüz ettiler! Vücudumdan kanlar akıyordu.Babamı sürüklediler ve önümüzde doğradılar.insanlıktan nasibini almayanlar kardeşlerimi vahşice dövüyor ve gülüyorlardı.En kötü sahnelerden birisi annemi kardeşlerimin kanında yüzmeye zorlamalarıydı.işkenceleri sona erdikten sonra beni bıraktılar.Annemin o anki halini anlatmam çok zor.Kalan son gücümü toplayıp beni örtebilecek herhangi bir şey giymeye çalıştım, yardım çağırmaya çıkacaktım.Annemi kucağıma alıp kanların içinden uzaklaştırmaya çalıştım, kabul etmedi ve kardeşlerimin kanları içinde öylece oturdu.Defalarca onu sürükleyip çekmeye çalıştım ancak başaramadım.Fark ettim ki annem aklını kaybetmiş !
Katliamdan Günler sonra dayım gelip bizi çiftliğine götürdü,aylardan beri annemle birlikte burada yaşıyoruz.''
Bu olay yaşanmıştır belgeli ve şahitlidir..
Suriye/şam PAYLAŞ..PAYLAŞTIR..
----------------Bu olay tamamen gerçektir yaşanmıştır--------
Benim için hatırlaması en zor olan şey,
ANNEMi KARDEŞLERiMiN KANINDA YÜZMEYE ZORLAMALARIYDI.
Gözleri önünde eşinin ve çocuklarının öldürülmesi, ardından küçük kızına tecavüz edilmesi sonucu aklını kaybetti.
Ummu Adnan, Suriyeli bütün anneler gibi Şam’ın kuzey kırsalında Cedide el-Fadl şehrinde ailesiyle bir hayat sürüyordu.Geçen yıl Nisan ayında gözleri önünde eşinin ve çocuklarının öldürülmesi, ardından küçük kızına tecavüz edilmesi sonucu aklını kaybetti.
Ummul Adnan’ın kızı: ''4 kardeşim vardı, bir tanesi Şam’ın batısında öldürüldü, diğer kardeşlerimin evi terk edip savaşa katılmalarına annem izin vermedi, katliam günü Irak militanlarından bir grup evimize girdiler ve silah arama gerekçesiyle her şeyi alt üst ettiler, harap ettiler.Evimizde silah yoktu.
Kardeşlerimin yaşları 8, 12, 18 idi. Evin bir köşesinde saklanmakta olan kız kardeşimi fark ettiler, yerlerde sürükleyip annemi, babamı kelepçelediler. Beni vahşice sürükleyip yere attılar, ailemin gözleri önünde teker teker tecavüz ettiler! Vücudumdan kanlar akıyordu.Babamı sürüklediler ve önümüzde doğradılar.insanlıktan nasibini almayanlar kardeşlerimi vahşice dövüyor ve gülüyorlardı.En kötü sahnelerden birisi annemi kardeşlerimin kanında yüzmeye zorlamalarıydı.işkenceleri sona erdikten sonra beni bıraktılar.Annemin o anki halini anlatmam çok zor.Kalan son gücümü toplayıp beni örtebilecek herhangi bir şey giymeye çalıştım, yardım çağırmaya çıkacaktım.Annemi kucağıma alıp kanların içinden uzaklaştırmaya çalıştım, kabul etmedi ve kardeşlerimin kanları içinde öylece oturdu.Defalarca onu sürükleyip çekmeye çalıştım ancak başaramadım.Fark ettim ki annem aklını kaybetmiş !
Katliamdan Günler sonra dayım gelip bizi çiftliğine götürdü,aylardan beri annemle birlikte burada yaşıyoruz.''
Bu olay yaşanmıştır belgeli ve şahitlidir..
Suriye/şam PAYLAŞ..PAYLAŞTIR..
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar