bugün
- donald trump'un türk askerini övmesi10
- apo'nun villası9
- tom barrack6
- mazotun yarım litresi 50 tl24
- erkekler neden evlenmek ister15
- hoşgeldin kocacığım6
- para yok huzur var11
- rad suresi 26 ayet3
- dede tavsiyeleri6
- gregor samsa3
- etiyopya2
- diablo 54
- spor yaparken tayt giymenin asıl amacı5
- 17 eylül 2026 beşiktaş marsilya maçı18
- rock grubu kurmak için köyden beyoğluna gelmek6
- hangi sözlük kızısın10
- olympique marseille4
- kendin hakkında bir entry bırak2
- çomartokrasi3
- regl olan kadına söylenmemesi gerekenler7
- sözlük erkeklerini annelerine şikayet etmek3
- kürdü sevin21
- arkadaşlar ben yine kilo aldım ya12
- günün sözü11
- hiç bir diktatör iç savaş çıkarmadan gitmez9
- sizi bütün milletlere üstün kıldığımı hatırlayın5
- beşiktaş7
- arwen2
- seninle şöyle olabildik6
- tokmakçının anlamını bilmeyen kız4
- muslettin amca ile edirne genelevine gidiyoruz3
- rad suresi 28 ayet2
- muslettin amca ile sinagoga gidiyoruz zirvesi5
- uludağ sözlük evreni2
- ekonomi6
- mazot4
- borsada dönen dönerler4
- akaryakıt3
- erkek aşagı erkek yukarı6
- oy kullanmak suretiyle hükümeti devirmeye çalışmak3
- 18 eylül 20262
- husilerin artık çok olmaya başlaması3
- araba alınca yapılacak şımarıklıklar8
- askerde en rahat iş2
- sözlük yazarlarının gerçek adları41
- şansın tesadüf olduğunu zannetmek3
- güne almanca bir cümle bırak11
- türkiye8
- bazen kazanmak için kaybetmek gerekir4
- hangi winx kızısın5
Her gün olmasa da pazartesi, çarşamba ve cuma günleri sabah 7:50 ile 8:05 arasındaki süreçte tanık olduğum bir dram'ı size anlatmak istiyorum.
Onları ilk fark ettiğimde kızla yanındaki oğlan arasındaki ilişkiyi garip bulmuştum. Çünkü oğlan zayıf elmacık kemikleri çıkık orta yakışıklılıktan da aşağı da biriydi. Kız ise zıttına gerçekten fiziksel bir güzelliğe sahipti. içimden "liseliler nolacak" dedim. Çünkü o yaşlarda kavramlar birbirine karışmış ve bazen sadece bir şeyler olsun diye olan şeyler olmaktaydı. ikinci kez onları göreceğimi düşünmüyordum ancak her ne zaman oradan geçsem lisenin duvarinda bu ikisinin yüzleri güleç ve mutlu görüyordum. (Böyle mutlu çiftleri görünce mutlu oluyorum)
Bir gün sanıyorum ki evden biraz erken çıkmışım ya da o gün kız geç kalmıştı. Çocuğun yüzünden düşen bin parça ve arada saatine bakıyordu sabırsız ve endişeli bir şekilde. Bir şeylerin ters gittiği belliydi ama ben kızın o gün geç kalmış olabileceğine ya da çocuğun o gün erken gelmiş olabileceğine yormuştum. Sonra ki gündeyse ikisi yan yanaydı ancak vücutlarının dikligi ve çok açık olan mesafeli duruşları ikisinin de birbirine bir nedenden kırıldığını apaçık anlatıyordu. Artık sabahları onları öyle görünce içim burkuluyor ve üzülüyordum. ilişkileri bitme arifesinde olduğu çok açıktı.
Bugün normalde durdukları yerden uzakta bir yerde kızın sinirli bir şekilde çocuğa bir şeyler anlattığını gördüm ve çocuk hiç bir şey yapmadan, elleri ceplerinde kızı dinliyordu. Şu an acaba çocuk ne düşünüyor ve ne hissediyor diye düşündüm. Bu his bana hiç yabancı değildi. içimden bir şeyler koptu, eski ilişilerim geldi aklıma ve gidip kızla ve çocukla konuşmak istedim ama sonra vazgeçtim.
Çünkü her terkediş yeni bir başlangıçtı...
Onları ilk fark ettiğimde kızla yanındaki oğlan arasındaki ilişkiyi garip bulmuştum. Çünkü oğlan zayıf elmacık kemikleri çıkık orta yakışıklılıktan da aşağı da biriydi. Kız ise zıttına gerçekten fiziksel bir güzelliğe sahipti. içimden "liseliler nolacak" dedim. Çünkü o yaşlarda kavramlar birbirine karışmış ve bazen sadece bir şeyler olsun diye olan şeyler olmaktaydı. ikinci kez onları göreceğimi düşünmüyordum ancak her ne zaman oradan geçsem lisenin duvarinda bu ikisinin yüzleri güleç ve mutlu görüyordum. (Böyle mutlu çiftleri görünce mutlu oluyorum)
Bir gün sanıyorum ki evden biraz erken çıkmışım ya da o gün kız geç kalmıştı. Çocuğun yüzünden düşen bin parça ve arada saatine bakıyordu sabırsız ve endişeli bir şekilde. Bir şeylerin ters gittiği belliydi ama ben kızın o gün geç kalmış olabileceğine ya da çocuğun o gün erken gelmiş olabileceğine yormuştum. Sonra ki gündeyse ikisi yan yanaydı ancak vücutlarının dikligi ve çok açık olan mesafeli duruşları ikisinin de birbirine bir nedenden kırıldığını apaçık anlatıyordu. Artık sabahları onları öyle görünce içim burkuluyor ve üzülüyordum. ilişkileri bitme arifesinde olduğu çok açıktı.
Bugün normalde durdukları yerden uzakta bir yerde kızın sinirli bir şekilde çocuğa bir şeyler anlattığını gördüm ve çocuk hiç bir şey yapmadan, elleri ceplerinde kızı dinliyordu. Şu an acaba çocuk ne düşünüyor ve ne hissediyor diye düşündüm. Bu his bana hiç yabancı değildi. içimden bir şeyler koptu, eski ilişilerim geldi aklıma ve gidip kızla ve çocukla konuşmak istedim ama sonra vazgeçtim.
Çünkü her terkediş yeni bir başlangıçtı...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar