bugün

bir dram

Her gün olmasa da pazartesi, çarşamba ve cuma günleri sabah 7:50 ile 8:05 arasındaki süreçte tanık olduğum bir dram'ı size anlatmak istiyorum.

Onları ilk fark ettiğimde kızla yanındaki oğlan arasındaki ilişkiyi garip bulmuştum. Çünkü oğlan zayıf elmacık kemikleri çıkık orta yakışıklılıktan da aşağı da biriydi. Kız ise zıttına gerçekten fiziksel bir güzelliğe sahipti. içimden "liseliler nolacak" dedim. Çünkü o yaşlarda kavramlar birbirine karışmış ve bazen sadece bir şeyler olsun diye olan şeyler olmaktaydı. ikinci kez onları göreceğimi düşünmüyordum ancak her ne zaman oradan geçsem lisenin duvarinda bu ikisinin yüzleri güleç ve mutlu görüyordum. (Böyle mutlu çiftleri görünce mutlu oluyorum)

Bir gün sanıyorum ki evden biraz erken çıkmışım ya da o gün kız geç kalmıştı. Çocuğun yüzünden düşen bin parça ve arada saatine bakıyordu sabırsız ve endişeli bir şekilde. Bir şeylerin ters gittiği belliydi ama ben kızın o gün geç kalmış olabileceğine ya da çocuğun o gün erken gelmiş olabileceğine yormuştum. Sonra ki gündeyse ikisi yan yanaydı ancak vücutlarının dikligi ve çok açık olan mesafeli duruşları ikisinin de birbirine bir nedenden kırıldığını apaçık anlatıyordu. Artık sabahları onları öyle görünce içim burkuluyor ve üzülüyordum. ilişkileri bitme arifesinde olduğu çok açıktı.

Bugün normalde durdukları yerden uzakta bir yerde kızın sinirli bir şekilde çocuğa bir şeyler anlattığını gördüm ve çocuk hiç bir şey yapmadan, elleri ceplerinde kızı dinliyordu. Şu an acaba çocuk ne düşünüyor ve ne hissediyor diye düşündüm. Bu his bana hiç yabancı değildi. içimden bir şeyler koptu, eski ilişilerim geldi aklıma ve gidip kızla ve çocukla konuşmak istedim ama sonra vazgeçtim.
Çünkü her terkediş yeni bir başlangıçtı...
güncel Önemli Başlıklar