bugün

zafer çağlayan

akp hükümeti'nde bakan olunca ortama çabuk uyum sağlayan şahıs.

tayyipçiğime hemen ayak uydurmuş kendisi, kendisi rakamları dans ettirip, rakamlar iyi görününce "bizim başarımız" artık rakamlarda dans etmeye takat kalmayıp yorgun bitap düşerse yani takke düşüp kel görünürse, rakamlar kötü durumu ortaya koyarsa da "suçlu biz değiliz başkası" diyen şahıs.

biliyorsnuz tayyipçiğim enflasyonun kağıt üzerinde düşüş göstermesinden gurur duyar, enerji fiyatları, iletişim fiyatları, zart fiyatları, zurt fiyatları artarken enflasyon %8 çıkar ülkemde böyle gariptir. neyse efendim, şimdi artık enflasyon kağıt üstünde de düşük çıkamayınca zafer abim oradan seslendi; "enflasyonun yükselmesinin sebebi, merkez bankası'dır." neymiş, mali disiplini uygulamamışlar. durmuş yılmaz allah'ı var dürüst adam, ama siz adamı dürüst olduğu için değil, eşi türbanlı diye o makama atadınız. şimdi kendi atadığınız adamı beğenmiyorsunuz.

bir de kendi hedefleri çerçevesinde merkez bankası'na pislik atma olayı yok mu hastası oldum. "bağımsız merkez bankası diyorlar, alın size bağımsızlık, enflasyonu dizginleyemiyorlar" breh breh breh, merkez bankası'nın bağımsızlığını da sorguluyor ankara'nın seymeni. enflasyon düşükken "ben yaptım" enflasyon yüksekken, "o yaptı abi vallahi billahi o yaptı"

geçmişte yediğiniz hurmalar, bugün başladı bir yerleri tırmalamaya. bu devran biter, keser döner sap döner nasıl olsa...
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar