bugün
- evanjelist7
- ecevit denince akla gelen şeyler26
- kıymalı domatesli biberli soğanlı yumurta6
- recep tayyip erdoğan'ın ülkeye çağ atlatması30
- sözlükte kız olduğunu belli eden kızların amacı5
- sözlüğün en güzel kadını3
- 25 eylül 2026 türkiye fransa maçı18
- türk rock grupları5
- nick vermeden bir yazara seslen8
- feto4
- seçim öncesi klişeler2
- dikili bir ağacının olmaması5
- konservede balık2
- yeni zelanda doları2
- hewal ebo10
- türkiye'nin fransa'yı yeneceğini düşünmek2
- mustafa kemal atatürk5
- birader avanosta mı sorunsalı2
- miçotakis'in bm de türkiye mesajı6
- simko315
- türkiye fransa maçı saat 21 45 te atv de3
- cuma günü akşam tek başına yapılacak aktiviteler7
- evlilik5
- türkçe vs arapça vs farsça3
- sarışın bir bayanla sevişmek3
- orospu çocuğu abdullah öcalan5
- asgari ücretle geçinip vatan millet savunmak8
- apoya villa yapılmasını destekleyen akpliler3
- simko3 memduh başkan dna testi kampanyası10
- ateist bir erkekle evlenir miydiniz3
- alternatif türkçe rock müziğin iyice kaybolması5
- lise yıllarına ait bir şey söyleyin35
- cedidacer7
- sözlükte ki türk düşmanları10
- arapça rock2
- slim sigaraların yasaklanacak olmasını takmamanız2
- manifest6
- ölüm orucu5
- meksika açmazı macerası8
- memduh bashgan10
- rakıya verilen paranın göze batmaması5
- bir diktatörü diktatör yapan şeyler7
- türkiye 0 7 fransa5
- allah bize salat etti3
- çok şükür ki atatürkçü ve tırk değilim5
- cuma akşamı istanbul trafiği2
- türk olmayan türkler5
- cuma akşam evde kalan yazarlar2
- apoya küfür edince deliren akpli2
- kafayı bir yere çarpıp sonra gülmek6
Kontorland, snopy tarzı dandik oyun araç gereçleri üreten firma. Geçen gün yokluktan ve bizim yurttaki arkadaşların canının pes çekmesinden mütevellit en yakın avmye girdim, bilimum 5. kalite kol modeli arasında kendileri en ucuzu oldukları için bu beyefendiden 2 adet satın aldım. 20 + 20 = 40 papel.
Şimdi olay sadece para mevzusu değil tabiki. Ben ki bilgisayarında crackli bir oyun dahi bulundurmayan adam, kalkıp niye en boktan kolu alayım dmi ? Arkadaş bunu bana değil logitech'e microsoft'a söyleyeceksiniz. 2 sene önce gittim güzel, kaliteli marka diye logitech f710 mudur nedir ondan aldım. Tetiği desen kamyon amortisörü gibi sert, tasarımı desen herhalde kürek gibi elleri olan insanlar için tasarlanmış böyle tombul tombul. Bana ters abi böyle aletler. Bana standart ps3 kolu tarzında kol lazım. E bunu da sanıyorum üreten üç firma gördüm şimdiye kadar, kontorland, snopy ve bu. Sıkıntı yok yani kardeş oynarız her türlü ...
Gelelim kolun performansına, kolun tek artısı kablolu olması, iyi ki kablolu almışım harbiden, bunların kablosuzunu alanların falan yorumlarını okudum, 1 metreden çekmeyeni mi dersiniz, 1 saniye lag olanı mı dersiniz ... Çekilecek dert değil.
Eksi olarak dönen muhabbet de efendime söyleyeyim klasik start tuşu yerine selectin çalışması, fifada falan sağ analogun çalışmaması vs. Bunun da çözümünü buldum, iki aşamalı bir çözümü var, buraya da yazıyorum muhtemelen snopy tarzı diğer kıytırık kollarda da işler aynı yöntem.
a) Sağ analogu ve diğer tuşları sisteme tanıtmak :
1- windows tuşu (sol en alttaki tuşun bir sağındaki) ve r ye aynı anda basın.
2- çıkan boşluğa regedit yazıp enterlayın.
3- çıkan yerden sırasıyla HKEY_CURRENT_USER ardından System ardından CurrentControlSet ardından Control ardından MediaProperties ardından Joystick ardından OEM'e çift tıklamak suretiyle girin.
4- burada VIDbilmemkaç gibi 1-2 tane klasör göreceksiniz teker teker basıp sağda OEMName olanı bulun.
5- OEMName olanı bulunca, sağda OEMName ye sağ tıklayıp değiştire basın.
6- Çıkan boşluğa Hama Flashlight Pad (H büyük F büyük P büyük harflerle) yazıp tamam diyin.
b) Sağ analogun yön ayarını yapmak :
1- Az önce kullandığımız VIDbilmemkaç lı klasöre sağ tıklayıp yeni anahtar diyin. Adını da Axes (A büyük) koyun.
2- Aynı şekilde Axes klasörüne sağ tıklayıp yeni anahtar diyin. Adını da 2 koyun.
3- Yine Axes klasörüne sağ tıklayıp yeni anahtar yapın. Adı da 5 olsun.
4- 2 isimli klasöre çift tıklayın. Sağdaki boş alanda sağ tıklayıp yeni ikili değer oluşturun. Adını Attributes (baştaki a büyük harfle) yapın. Değerini de 00 00 00 00 01 00 35 00 yapın.
5- Bu sefer 5 isimli klasöre gelip çift tıklayın. Sağdaki alanda yine sağ tıklayıp yeni ikili değer oluşturun. Adını yine Attributes (baş harfi olan a büyük) yapın. Değer kısmına da 00 00 00 00 01 00 32 00 yapın tamam deyin.
Bu kadar artık 20 liralık boktan gamepadiniz sanki safkan bir xbox 360 koluymuşcasına çalışacaktır.
Ha buradan niye maksimum ömrü 2 ay olan boktan kollara para veriyorsunuz, 20-30 daha verip kablolu logitech alsanıza diyen arkadaşlara eserimin 2. paragrafını baştan okumalarını tavsiye ediyorum.
Şimdi olay sadece para mevzusu değil tabiki. Ben ki bilgisayarında crackli bir oyun dahi bulundurmayan adam, kalkıp niye en boktan kolu alayım dmi ? Arkadaş bunu bana değil logitech'e microsoft'a söyleyeceksiniz. 2 sene önce gittim güzel, kaliteli marka diye logitech f710 mudur nedir ondan aldım. Tetiği desen kamyon amortisörü gibi sert, tasarımı desen herhalde kürek gibi elleri olan insanlar için tasarlanmış böyle tombul tombul. Bana ters abi böyle aletler. Bana standart ps3 kolu tarzında kol lazım. E bunu da sanıyorum üreten üç firma gördüm şimdiye kadar, kontorland, snopy ve bu. Sıkıntı yok yani kardeş oynarız her türlü ...
Gelelim kolun performansına, kolun tek artısı kablolu olması, iyi ki kablolu almışım harbiden, bunların kablosuzunu alanların falan yorumlarını okudum, 1 metreden çekmeyeni mi dersiniz, 1 saniye lag olanı mı dersiniz ... Çekilecek dert değil.
Eksi olarak dönen muhabbet de efendime söyleyeyim klasik start tuşu yerine selectin çalışması, fifada falan sağ analogun çalışmaması vs. Bunun da çözümünü buldum, iki aşamalı bir çözümü var, buraya da yazıyorum muhtemelen snopy tarzı diğer kıytırık kollarda da işler aynı yöntem.
a) Sağ analogu ve diğer tuşları sisteme tanıtmak :
1- windows tuşu (sol en alttaki tuşun bir sağındaki) ve r ye aynı anda basın.
2- çıkan boşluğa regedit yazıp enterlayın.
3- çıkan yerden sırasıyla HKEY_CURRENT_USER ardından System ardından CurrentControlSet ardından Control ardından MediaProperties ardından Joystick ardından OEM'e çift tıklamak suretiyle girin.
4- burada VIDbilmemkaç gibi 1-2 tane klasör göreceksiniz teker teker basıp sağda OEMName olanı bulun.
5- OEMName olanı bulunca, sağda OEMName ye sağ tıklayıp değiştire basın.
6- Çıkan boşluğa Hama Flashlight Pad (H büyük F büyük P büyük harflerle) yazıp tamam diyin.
b) Sağ analogun yön ayarını yapmak :
1- Az önce kullandığımız VIDbilmemkaç lı klasöre sağ tıklayıp yeni anahtar diyin. Adını da Axes (A büyük) koyun.
2- Aynı şekilde Axes klasörüne sağ tıklayıp yeni anahtar diyin. Adını da 2 koyun.
3- Yine Axes klasörüne sağ tıklayıp yeni anahtar yapın. Adı da 5 olsun.
4- 2 isimli klasöre çift tıklayın. Sağdaki boş alanda sağ tıklayıp yeni ikili değer oluşturun. Adını Attributes (baştaki a büyük harfle) yapın. Değerini de 00 00 00 00 01 00 35 00 yapın.
5- Bu sefer 5 isimli klasöre gelip çift tıklayın. Sağdaki alanda yine sağ tıklayıp yeni ikili değer oluşturun. Adını yine Attributes (baş harfi olan a büyük) yapın. Değer kısmına da 00 00 00 00 01 00 32 00 yapın tamam deyin.
Bu kadar artık 20 liralık boktan gamepadiniz sanki safkan bir xbox 360 koluymuşcasına çalışacaktır.
Ha buradan niye maksimum ömrü 2 ay olan boktan kollara para veriyorsunuz, 20-30 daha verip kablolu logitech alsanıza diyen arkadaşlara eserimin 2. paragrafını baştan okumalarını tavsiye ediyorum.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar