bugün
- kız arkadaşının giyimine karışmayan erkek19
- son 20 yılın en gıcık lafı9
- sadece bayan entrylerini okumak3
- pizzanın kenarını yememek3
- true'ya arkadan sahip olmak17
- dandik üniversite mezunlarının ortak özellikleri3
- eşek sucuğu3
- bornova2
- çekyat kanepe kaplatma2
- hayatımın özeti3
- havalar da ısındı2
- kahvede muhabbet etmek3
- iyi bakalım2
- okun düştüğü yere kamp'ya da şehir kurmak2
- modern hayaletli ev2
- ona bir şey söyle15
- evlenmeyi başaramamış erkek5
- 14 haziran 2026 hollanda japonya maçı8
- varoşluk göstergesi küçük detaylar5
- 16 haziran 2026 iran yeni zelanda maçı10
- bi kulağımızın arkası kaldı2
- diamond bosphoruss denen yazar5
- suudi arabistan uruguay maçı saat 1 de trt 1 de2
- belçika 1 mısır 12
- işyerinde oyun oynamak2
- avutan düşünceler2
- yalnız yaşamak7
- kısa saçlı hatun çekiciliği7
- 15 haziran 2026 ispanya yeşil burun adaları maçı11
- kadınların romantik sözleri pek sallamaması3
- 15 haziran 2026 belçika mısır maçı9
- 0850 ile başlayan numaraları cevaplamayan tip2
- en son ne aldınız4
- ali güven2
- 16 haziran 2026 suudi arabistan uruguay maçı3
- kadın olsaydım çok açık giyerdim22
- sohbet edilen kişinin sürekli telefonla uğraşması8
- bir limon yarım dolar avrupadan pahalı3
- yazarların kabusları2
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı58
- özgür özel ve ekibinin tip'e katılma ihtimali2
- 40 yaşında bekar kadın7
- tanga neden giyilir11
- unicef çocukların yarısı iklim tehlikesi altında2
- bizim düşündüğümüz de bizi düşünüyor mudur sorgusu2
- namus takıntısı olan erkek17
- 15 haziran 2026 iran abd barış anlaşması3
- birgün gazetesi'nin namaza düşmanlık etmesi8
- dinlerin geldiği günden beri kan dökmesi20
- kimsesizlerin kimsesi zall'a açık mektuptur15
karsılarında el pence divan durmadıgım,yakalarsam-fırsatını bulursam
agzını burnunu kıracagım bazı insanları barındıran meslek grubu.
oyle dokunulmazlık falan da dinlemem yani,"dokunurum".
adolf hitler ve benzerlerini savunmayı profesyonellik sayan insanlara ne kadar
sempati duyabilirsiniz ki?
ozellikle ulkemizde bazı avukatların yaptıklarını gorunce hayat kadınlıgı avukatlıgın yanında cok daha masum kalır.bircok hukuk fakultesi mezunu
idealist bir sekilde basladıgı avukatlık stajı sırasında bu ulkedeki adalet mekanizmasının isleyisini gorunce "ben bu isi yapamam" deyip hic baslamadan
vazgeciyor bu meslekten.
bir avukatın agzından kendi meslektaslarına dair yorum:
"ben bu adamları sevmiyorum arkadaş. meslektaşım da olsa beraber mezun olduğum arkadaşlarım da olsa sevmiyorum... bir garip meslek bu avukatlık insanlar mı değişiyor yoksa aslında hep mi böylelerdi ben mi farketmedim diye tahayyül etmeye çalışıyorum ama olmuyor.
belki ben de bu meslek içinde riyakar, üçkağıtçı bir pislik oldum acaba ondan mı tiksiniyorum da suçu mesleğe atfedip kaçıyorum diyorum kimi zaman. ama her gün meslektaşları görünce bu düşüncelerim tekrar değişiyor.
görüyorum icra dairesinde avukatlar icra müdürünün etrafında yalaka olmuş oturup yapmacık gülüşmeler ve paralar ortalıkta saçılıyor, hakime gösterilmeyen saygı bu şahıslardan eksik edilmiyor.
gene gözünde güneş gözlüğü ile adliyeye club a girer gibi giren adamı görüyorum, memur kimlik sorunca "ben avukatım" diyor görende aquinolu thomas zannedecek, öyle bir afra tavra. sonunda öyle isteksiz küçümser bir tavırla memura kimliğini gösteriyor.
hacze çıkıyorum araçta bir avukat var borçluyu evde tutmak için arıyor, diyor ki "beyefendi kargodan arıyorum kargonuz var geliyoruz x saatte evde olun" hiç utanma olmadan kuyruklu yalanına devam edip bunu espri ve zeka belirtisi olarak göstermeye çalışarak bize bununla övünüyor.ne kadar ezik görüldüğünün farkında olmadan.
bir avukat. icra dairesinde yasadışı saçma bir iş yaptırmaya çalışıyor memura. memur reddediyor, avukat; "savcıya şikayet ederim" bilmemne başlıyor hemen düz gitmeye. sonunda memur da çileden çıkıyor o da başlıyor "ben de şikayet ederim" tarzında bağırmaya. sonunda avukat böyle iş yapamıyacağını anlıyor hiçbir yüzsüzlük hissetmeden tekrar memura yalakalığa başlıyor.
her gün bunun gibi yeni bir olay; sonra insanlar nasıl bu mesleğe, bu mesleği icra edenlere saygı duysunlar diye düşünüyorum. cevabını kendi veriyor hemen; kendi mesleğine saygı duymayan bu insanlara diğer insanlar nasıl saygı duyabilirler ki..."
alıntı:eksi sozluk,"chewy" nikneymli yazar.
agzını burnunu kıracagım bazı insanları barındıran meslek grubu.
oyle dokunulmazlık falan da dinlemem yani,"dokunurum".
adolf hitler ve benzerlerini savunmayı profesyonellik sayan insanlara ne kadar
sempati duyabilirsiniz ki?
ozellikle ulkemizde bazı avukatların yaptıklarını gorunce hayat kadınlıgı avukatlıgın yanında cok daha masum kalır.bircok hukuk fakultesi mezunu
idealist bir sekilde basladıgı avukatlık stajı sırasında bu ulkedeki adalet mekanizmasının isleyisini gorunce "ben bu isi yapamam" deyip hic baslamadan
vazgeciyor bu meslekten.
bir avukatın agzından kendi meslektaslarına dair yorum:
"ben bu adamları sevmiyorum arkadaş. meslektaşım da olsa beraber mezun olduğum arkadaşlarım da olsa sevmiyorum... bir garip meslek bu avukatlık insanlar mı değişiyor yoksa aslında hep mi böylelerdi ben mi farketmedim diye tahayyül etmeye çalışıyorum ama olmuyor.
belki ben de bu meslek içinde riyakar, üçkağıtçı bir pislik oldum acaba ondan mı tiksiniyorum da suçu mesleğe atfedip kaçıyorum diyorum kimi zaman. ama her gün meslektaşları görünce bu düşüncelerim tekrar değişiyor.
görüyorum icra dairesinde avukatlar icra müdürünün etrafında yalaka olmuş oturup yapmacık gülüşmeler ve paralar ortalıkta saçılıyor, hakime gösterilmeyen saygı bu şahıslardan eksik edilmiyor.
gene gözünde güneş gözlüğü ile adliyeye club a girer gibi giren adamı görüyorum, memur kimlik sorunca "ben avukatım" diyor görende aquinolu thomas zannedecek, öyle bir afra tavra. sonunda öyle isteksiz küçümser bir tavırla memura kimliğini gösteriyor.
hacze çıkıyorum araçta bir avukat var borçluyu evde tutmak için arıyor, diyor ki "beyefendi kargodan arıyorum kargonuz var geliyoruz x saatte evde olun" hiç utanma olmadan kuyruklu yalanına devam edip bunu espri ve zeka belirtisi olarak göstermeye çalışarak bize bununla övünüyor.ne kadar ezik görüldüğünün farkında olmadan.
bir avukat. icra dairesinde yasadışı saçma bir iş yaptırmaya çalışıyor memura. memur reddediyor, avukat; "savcıya şikayet ederim" bilmemne başlıyor hemen düz gitmeye. sonunda memur da çileden çıkıyor o da başlıyor "ben de şikayet ederim" tarzında bağırmaya. sonunda avukat böyle iş yapamıyacağını anlıyor hiçbir yüzsüzlük hissetmeden tekrar memura yalakalığa başlıyor.
her gün bunun gibi yeni bir olay; sonra insanlar nasıl bu mesleğe, bu mesleği icra edenlere saygı duysunlar diye düşünüyorum. cevabını kendi veriyor hemen; kendi mesleğine saygı duymayan bu insanlara diğer insanlar nasıl saygı duyabilirler ki..."
alıntı:eksi sozluk,"chewy" nikneymli yazar.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar