bugün

zenci ile baş örtülü arasındaki farklar

tüm anketlerde halkın yüzde 70-80'lik bölümü türban yasağının kalkmasını isterken halkın çoğunun yasaktan yana olduğunu söyleyebilmek müthiş bir matematik gerektirir.bunu yapan arkadaşları tebrik ediyor ve yüzde 20'nin yüzde 80'den fazla olduğunu ispatladıkları düşünsel altyapıyı insanlığın hizmetine sunmalarını arzuluyorum.

rektörlerin uygulamadan kaçınması faşizmdir efendim.kendinize itiraf edemeseniz de faşizmdir.hükümet sizin hoşunuza gitmeyen şeyler yapıyorsa çıkar eleştirirsiniz,oy vermezsiniz,eylemler düzenlersiniz.eğer sizin gibi düşünenler çoksa yani halk tabanından büyük tepki gelirse(1 mart tezkeresi gibi) uygulama hiç yapılmaz.

evet doğru üniversitelerde kılık kıyafet yönetmeliği vardı da biz bilmiyorduk..allah allah biz giderken yoktu,yeni olan bir uygulama mı acaba??

belli kılık kıyafet şekillerinin bazı kurumların işlerliği açısından gerekli olduğunu halen daha(yıl 2008) sanan arkadaşlar sanırım türkiye ve tunustakiler dışında dünyanın hiçbir üniversitesinin işlerlik için böyle şeylere gerek duymadığını bilmiyor.

olayları tek taraftan inceleme hastalığına tutulmuş ve ''her iki kısımdan da radikaller var'' diyenlere ''radikal islamcılar hede hödö'' diyen kesimin,''o radikal islamcıların yaptıkları faşistliktir,radikal laiklerin yaptıkları da faşistliktir'' diyenlere ''kahvehane hede hödö'' demeleri de normaldir.

yapılan her fikirsel altyapısı olan iddiaya ''hede hödö'' şeklinde cevap veren,dünyadan verilen örneklere ''siz şucusunuz,bucusunuz'' demekten başka cevap veremeyen insanlara mutlu günler diliyorum..