bugün
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin11
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum25
- ayı saldırınca yapılması gerekenler13
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- kadınların zeka seviyesi3
- koca2
- gece yarısı çalan telefon7
- uysaljakoben21
- gammaz olmuşum13
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- çıplak ayakla misafir karşısına çıkmaya utanmak3
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- aquila bicipite8
- reha muhtar25
- geceye bir söz bırak3
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir4
- eski dizileri izlemek3
- minyon kadın siniri5
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- ankarada masaj yaptırmak2
- kadınların erkeklerde aradıkları şeyler2
- kel erkek3
- bir erkeğin instagram kullanma amacı2
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- daha önce erkeklerle aynı ortamda oturmuş kız2
- samsun da elektrik akımına kapılan 3 işçinin ölümü2
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- ona bir şey söyle16
- denize sıfır bir ev sahibi olmak2
- kemal kılıçdaroğlu35
- ekşi sözlükte 2 yıldır çaylak olmak2
- elit olmak için gerekenler13
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- bizim delilere bakayım4
- gocu26
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- ikinci evliliği yapanları anlayamamak21
- gençler iş beğenmiyor3
- gecenin şarkısı4
- semum3
- 20'li yaşlarınızın başları nasıl geçti6
- ses yakışıklılığı2
ee tabi ağlamak normal, vicdanın sızlaması normal, üzülmek normal falan eyvallah.
ama allah sizi inandırsın bu ay neredeyse kendime harcadığım paranın fazlasını böyle arkadaşlara aktarmaya çalıştım. ( reklam değil, konuyu bağlayacağım )
hasta olanlara, muhtaç olanlara, hayalleri olanlara vs.
ama! birkaç tespit yapmak istiyorum. şurada gördüğümüz video bizi ağlatıyorsa bu vicdanımızın olduğunu değil, aslında tam tersi yavaş yavaş karardığını gösteriyor.
çünkü bu çocuk mükemmel dünyanın refah içerisinde yaşayan milyarlarca insanı arasından bir istisna değil. evet! hastalar,
muhtaçlar, hayatı boyunca karın tokluğuna çalışmak zorunda kalanlar, ilaca veya ekmeğe para bulamayanlar hiç de istisna değil.
sadece biz görmezden geliyoruz. yarın dışarı çıktığımızda vicdanımızın önündeki perdeyi kaldırırsak bu gibi çocukların sayılarının hayli fazla olduğunu görürürüz.
maalesef -evet hiç yoktan iyidir ama- vicdanımız onları anca internette acıklı müzikler veya sözlüklerde, sosyal medyada kampanya dahilinde görünce sızlıyor.
bu çocuğu burada görüp şaşırıyor, şok oluyor, vicdanımız sızlıyorsa vicdanımız kararmıştır arkadaşlar.
milyonlarcası var. her gün görüp görmezden geldiğimiz.
şu videoyu izleyince ben de çoğunuz gibi "lan nasıl yardım etsem" diye düşündüm. güya vicdanımı rahatlatacağım.
birkaç gün önce de başka bir kampanyayla rahatlatmıştım falan. ama iş öyle kampanya dahilinde çocuklara telefondan eft ile üçbeş kuruş yollamakla olmuyor arkadaşlar.
vicdanınıza sus payı veremezsiniz.
dışarıda bu çocuk gibi milyonlarcası var ve bunda hepimiz suçluyuz.
masum değiliz hiçbirimiz .
ama allah sizi inandırsın bu ay neredeyse kendime harcadığım paranın fazlasını böyle arkadaşlara aktarmaya çalıştım. ( reklam değil, konuyu bağlayacağım )
hasta olanlara, muhtaç olanlara, hayalleri olanlara vs.
ama! birkaç tespit yapmak istiyorum. şurada gördüğümüz video bizi ağlatıyorsa bu vicdanımızın olduğunu değil, aslında tam tersi yavaş yavaş karardığını gösteriyor.
çünkü bu çocuk mükemmel dünyanın refah içerisinde yaşayan milyarlarca insanı arasından bir istisna değil. evet! hastalar,
muhtaçlar, hayatı boyunca karın tokluğuna çalışmak zorunda kalanlar, ilaca veya ekmeğe para bulamayanlar hiç de istisna değil.
sadece biz görmezden geliyoruz. yarın dışarı çıktığımızda vicdanımızın önündeki perdeyi kaldırırsak bu gibi çocukların sayılarının hayli fazla olduğunu görürürüz.
maalesef -evet hiç yoktan iyidir ama- vicdanımız onları anca internette acıklı müzikler veya sözlüklerde, sosyal medyada kampanya dahilinde görünce sızlıyor.
bu çocuğu burada görüp şaşırıyor, şok oluyor, vicdanımız sızlıyorsa vicdanımız kararmıştır arkadaşlar.
milyonlarcası var. her gün görüp görmezden geldiğimiz.
şu videoyu izleyince ben de çoğunuz gibi "lan nasıl yardım etsem" diye düşündüm. güya vicdanımı rahatlatacağım.
birkaç gün önce de başka bir kampanyayla rahatlatmıştım falan. ama iş öyle kampanya dahilinde çocuklara telefondan eft ile üçbeş kuruş yollamakla olmuyor arkadaşlar.
vicdanınıza sus payı veremezsiniz.
dışarıda bu çocuk gibi milyonlarcası var ve bunda hepimiz suçluyuz.
masum değiliz hiçbirimiz .
güncel Önemli Başlıklar