bugün
- yeni biriyle tanışmak5
- lgs de 5 yanlış yapan kızı annesinin zorbalaması6
- hep kendini suçlamak12
- kılıçdarı destekleyen sanatçılar9
- arkadaşlar bakar mısınız9
- son 20 yılın en gıcık lafı14
- winamp msn messenger half life windows 983
- hangi manifest kızısın10
- kız arkadaşının giyimine karışmayan erkek22
- çocuğa yabancı isimler vermek2
- ona bir şey söyle18
- havalar da ısındı9
- hazır mantı6
- yks'ye öylesine girmek2
- sözlük içi etkileşimin düşük olması3
- kabe'deki skandal izdiham görüntüsü2
- 10 yıl sonraki haline bir mesaj bırak6
- maaşla çalışıp ben alfayım diyen erkek3
- eşini aldatan birini görünce yapılması gereken şey2
- devlet bahçeli4
- yalnız yaşamak12
- güne bir şarkı bırak6
- sigarayı tersten yakmak4
- kıyametin yaklaşıyor olduğu gerçeği6
- 15 haziran 2026 belçika mısır maçı10
- yapay zeka ile kod yazmanın getirdiği tembellik2
- true'ya arkadan sahip olmak16
- adolf hitler'in 6 milyon yahudi öldürdüğü yalanı4
- ergenlikten kişilik analizi2
- araplaşmış türkler3
- 15 haziran 2026 ispanya yeşil burun adaları maçı13
- türkçe ezana kuduran türk3
- eyüpsultan'da cookie dağıtan kız2
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı58
- dandik üniversite mezunlarının ortak özellikleri4
- kadın olsaydım çok açık giyerdim22
- kuran-ı kerim2
- yanlız o hareketi yalnış yapıyorsun4
- merhaba arkadaşlar ben geldim2
- götü büyük kadın3
- şapka2
- 16 haziran 2026 iran yeni zelanda maçı10
- baygın koku2
- güne bir söz bırak2
- sadece bayan entrylerini okumak4
- pizzanın kenarını yememek4
- paşa gönlüm bilir2
- çelenk2
- vazgeçmek3
- bir avukatın suçlu olduğu bilinen kişiyi savunması3
herkesin inancı kendinedir ama acı acı gülümsemeden de edemiyor insan. Acaba, vakti zamanında parayla insanlara cennetten yer satmış, Hz. isa'nın ciddi ciddi Tanrı'nın oğlu olduğunu iddia eden şimdiki hristiyanlık dininin mensupları bile kendi dinlerini bu kadar sorgulamazken, müslüman olduğunu söyleyen, ardından da "ama" ile başlayan cümlelerle ve yarım yamalak bilgisiyle güya islam dininin eksiklerini(!) sorgulamaya çalışan zatı muhteremlere ne demeli bilmiyorum.
Ben derim ki, önce kendinize bir sorun: Acaba batı dünyası papazın Tanrı adına günahları silebilme yetkisine sahip olduğuna inandığı için mi görece daha gelişmiş, yoksa sizler gibi durup durup açık oturumlarda, köşe yazılarında dini sorgulamaya çalışmaktansa oturup bilimle uğraştıkları için mi?!!! Adamların dini içkiye cevaz verdiği için mi şimdi bu halde olduklarını düşünüyorsun yoksa? içkini de iç, eğlenceni de yap kardeşim. Sana birşey diyen yok, olamaz da. Kimsenin haddi değildir insanların tercihlerini sorgulamak. Gün oluyor, ben de içiyorum bir iki kadeh... Ama sorgulamıyorum. Biliyorum ki dinimde içki içmek günahtır. Ama benim elimden bu kadarı geliyor şimdilik... Günahı benim boynuma, Allah affetsin diyorum. Sen de böyle yap, ne dersin be sevgili kardeşim. Şiddetle tavsiye ederim. "Ben içiyorum, içmeyi de seviyorum. Ben içiyorsam bu günah olamaz. Onu günah sayan din de saçma olur" gibi salakça bir ben-merkezcilikle yaklaşma olaya derim ben. Zira Piaget'in bilişsel gelişim kuramına göre "benmerkezcilik" 2-6 yaşlar arası işlem öncesi dönemde ve ileri yaşlılıkta görülebiliyor bir tek...
Ülkede moda oldu yok türbanla, yok recmle, yok kadınla ilgili kuranda olan ayetleri kendince sorgulamak... "Ama bakın aslında kuran'da böyle yazıyo ama böyle böyle demek istiyo, siz anlamamışsınız... yok yok şekerim, ben baktım öle bi ayet yok...islamcı takımın uydurması bunlar"
Neden her Allah'ın günü gazeteler, dergiler bu tip fikir(!) yazılarıyla dolup taşıyor sizce Türkiye'de? Naçizane fikrimi söyleyeyim: Kolay geliyor çünkü kardeşim, kolay geliyor!! Koy oraya iki ayet, bir fetva, üzerine polemik Allah polemik, salla Allah salla!! daha kolayı var mı? Bizim miletçe götümüz pek sıkıya gelemez maalesef! Ben siyaset okumak istiyorum, ekonomi okumak, dünyada ne olup bitmiş, bu olanları bizim haricimizdeki dünya ne şekilde yorumlamış bunları okumak istiyorum. Dini Ruhat Mengi'den Reha Muhtar'dan öğrenecek değilim sevgili gazete sahipleri, bunu bari bilin hiç değilse...
Ben derim ki, önce kendinize bir sorun: Acaba batı dünyası papazın Tanrı adına günahları silebilme yetkisine sahip olduğuna inandığı için mi görece daha gelişmiş, yoksa sizler gibi durup durup açık oturumlarda, köşe yazılarında dini sorgulamaya çalışmaktansa oturup bilimle uğraştıkları için mi?!!! Adamların dini içkiye cevaz verdiği için mi şimdi bu halde olduklarını düşünüyorsun yoksa? içkini de iç, eğlenceni de yap kardeşim. Sana birşey diyen yok, olamaz da. Kimsenin haddi değildir insanların tercihlerini sorgulamak. Gün oluyor, ben de içiyorum bir iki kadeh... Ama sorgulamıyorum. Biliyorum ki dinimde içki içmek günahtır. Ama benim elimden bu kadarı geliyor şimdilik... Günahı benim boynuma, Allah affetsin diyorum. Sen de böyle yap, ne dersin be sevgili kardeşim. Şiddetle tavsiye ederim. "Ben içiyorum, içmeyi de seviyorum. Ben içiyorsam bu günah olamaz. Onu günah sayan din de saçma olur" gibi salakça bir ben-merkezcilikle yaklaşma olaya derim ben. Zira Piaget'in bilişsel gelişim kuramına göre "benmerkezcilik" 2-6 yaşlar arası işlem öncesi dönemde ve ileri yaşlılıkta görülebiliyor bir tek...
Ülkede moda oldu yok türbanla, yok recmle, yok kadınla ilgili kuranda olan ayetleri kendince sorgulamak... "Ama bakın aslında kuran'da böyle yazıyo ama böyle böyle demek istiyo, siz anlamamışsınız... yok yok şekerim, ben baktım öle bi ayet yok...islamcı takımın uydurması bunlar"
Neden her Allah'ın günü gazeteler, dergiler bu tip fikir(!) yazılarıyla dolup taşıyor sizce Türkiye'de? Naçizane fikrimi söyleyeyim: Kolay geliyor çünkü kardeşim, kolay geliyor!! Koy oraya iki ayet, bir fetva, üzerine polemik Allah polemik, salla Allah salla!! daha kolayı var mı? Bizim miletçe götümüz pek sıkıya gelemez maalesef! Ben siyaset okumak istiyorum, ekonomi okumak, dünyada ne olup bitmiş, bu olanları bizim haricimizdeki dünya ne şekilde yorumlamış bunları okumak istiyorum. Dini Ruhat Mengi'den Reha Muhtar'dan öğrenecek değilim sevgili gazete sahipleri, bunu bari bilin hiç değilse...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar