bugün

cübbeli ahmet hoca

kendi içinde çelişkiler yaşayan boş hoca. az önce televizyonda tesadüf eseri rastladım bu herife. açtığımda islam dünyasına dualar ediyordu, yardım diliyordu. ee ne var bunda diyeceksiniz, işte olay bundan sonra gelişiyor. herif birden başladı beddua etmeye. allah, siz rusları birbirine düşürsün, siz münafıklara gün yüzü göstermesin, yüzlerinizi güldürmesin vs... daha sonra bitirdi dedim hele şükür ama bitirmedi. allah vücutlarınızda kafa bırakmasın dedi. donakaldım. herif bildiğin ışid sempatizanlığı yapıyor, insanları savaşa teşvik ediyor. ve işin daha kötüsü yüzlerce insan amin diye bağırıyor. daha sonrası ise ettiği beddua ile övünüyor.

ardından islam dininin insanlara yanlış öğretildiğinden bahsetmeye başladı ve ehh yeter amk deyip kapattım. bre insafsız, hem islamın insanlara yanlış öğretildiğinden bahsediyorsun hemde insanlara islamı yanlış öğretiyorsun. islam dini sevgi saygı dini ama sen bunu nefret ve kine döndürüyorsun. inanmayın bu din tüccarına. kin ve nefretten beslenen insan müsveddesi.

üstelik programın başından ve sonuna kadar gevurlara laf sokup program çıkışı mercedeslere de binmeside ayrı bir ironi.

dinci vs dindar
© copyright 2005 - 2026