bugün
- üniversiteye kızlar cinsellik yaşamak için gidiyor4
- manifest dinleyen erkek11
- aşk acısı çekiyorum sözlük21
- herkes yatmış görünüyor3
- 07 08 2026 mekke ortak savunma anlaşması10
- eğitimde sınav sistemi2
- memurların 4 gün mesai 3 gün tatil istemesi7
- hükümet değişse ülke düzelir mi17
- sudekiray'ın 18000 entry kutlaması4
- sudekiray3
- evlenilmeyecek 4 erkek11
- sözlük yazarlarının kıro olmaları7
- kız arkadaşın 4 gündür mesaj atmaması4
- berrak tüzünataç3
- komik olmayan komedyen2
- fahriye evcen3
- ilk buluşmada öpmeye çalışan kız3
- mohamed salah ghaly13
- mesele ne senin benden ayrılman3
- türkiye7
- aykolik'in iyi bir yazar olması5
- ayda bir baklava yiyince kilo alacağını sanmak8
- lahmacun yiyen insan kırodur4
- yaz yemekleri5
- gulmekicinyaratilmis11
- scooter'a 6 kişi binmek5
- taksici muhabbeti5
- taşak sütyeni2
- spiderman mi döver batman mi5
- insan zamandan ibarettir3
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaksız olay10
- tofaş2
- mauro icardi3
- trabzonspor7
- adını yoldaki taşlara yazdım4
- stres yönetimi6
- gocu4
- trabzon büyükşehir belediyesi21
- arkadaşlar ben güzel miyim6
- opel alman arabası mı sorunsalı6
- birleşik krallık3
- doğuda yaşayan yazarlar5
- elalem ne der4
- mekana müşteri çekecek kadar güzel olmak4
- almanya5
- ispanya7
- petrol4
- gocu bay bey birader3
- 2026 2027 sezonu süper lig şampiyonluk yarışı17
- dost2
bu zamana kadar çok sevdiğim kişi olsa da mhp başında görmek istemiyordum. bunun çeşitli sebepleri vardı:
- avrasyacılık: böyle bir görüşü olmadığına tamamen ikna oldum. sinan oğan avrasyacı değil, turancıdır.
- koltuk hevesi: 7 haziran'da büyükşehir'de aday olmayı isteyip ığdır'da aday olmamasını eleştirmiştim. fakat kendisi chp veya akp'den rahatlıkla yer bulabilecek olmasına ve partiden ihraç edilmesine rağmen mhp için çalışmaya devam etti seçim gününe kadar.
- tecrübesizlik: sinan bey genç ve tecrübesiz siyasetçiydi gözümde. fakat 20 yıldır parti başında bulunan dinazorları gördükten sonra siyasette daha fazla pişmesine ihtiyaç duymadığını düşünüyorum.
- mezhepsel farklılık: şii veya caferi olmasını asla önemsemedim, fakat bu ülkenin caferi bir başbakan görmeye hazır olmadığını düşünüyordum. bu yüzden genel başkan yardımcılığını uygun görüyordum. fakat ığdır'da caferi bir milletvekili kazanan akp'nin artık mezhepsel sebeplerle mhp'yi vuramayacağını, vursa bile 1 kasım da oy verenlerin aklını çelemeyeceğini düşünüyorum.
ümit özdağ, meral akşener, oktay vural gibi siyasetçilerde mhp'ye büyük katkı yapabilir. fakat mhp'nin bir an önce kan tazelemesi gereklidir. bu değişiklik sinan oğan veya ruhsar demirel gibi genç siyasetçilerle mümkündür.
edit: imla.
- avrasyacılık: böyle bir görüşü olmadığına tamamen ikna oldum. sinan oğan avrasyacı değil, turancıdır.
- koltuk hevesi: 7 haziran'da büyükşehir'de aday olmayı isteyip ığdır'da aday olmamasını eleştirmiştim. fakat kendisi chp veya akp'den rahatlıkla yer bulabilecek olmasına ve partiden ihraç edilmesine rağmen mhp için çalışmaya devam etti seçim gününe kadar.
- tecrübesizlik: sinan bey genç ve tecrübesiz siyasetçiydi gözümde. fakat 20 yıldır parti başında bulunan dinazorları gördükten sonra siyasette daha fazla pişmesine ihtiyaç duymadığını düşünüyorum.
- mezhepsel farklılık: şii veya caferi olmasını asla önemsemedim, fakat bu ülkenin caferi bir başbakan görmeye hazır olmadığını düşünüyordum. bu yüzden genel başkan yardımcılığını uygun görüyordum. fakat ığdır'da caferi bir milletvekili kazanan akp'nin artık mezhepsel sebeplerle mhp'yi vuramayacağını, vursa bile 1 kasım da oy verenlerin aklını çelemeyeceğini düşünüyorum.
ümit özdağ, meral akşener, oktay vural gibi siyasetçilerde mhp'ye büyük katkı yapabilir. fakat mhp'nin bir an önce kan tazelemesi gereklidir. bu değişiklik sinan oğan veya ruhsar demirel gibi genç siyasetçilerle mümkündür.
edit: imla.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar