bugün

sevgilisi olup 14 subat ta hediye almayan insan

bizzat kendim oluyorum..
sevgililer gününü kutlamayanlara karşı girişilen yarı ironi linç kampanyasını gördükten sonra açıklık getirmek istediğim durumdur.
14 şubatı kutlamayan veya sevgilisi olmadığı için kutlayamayan herkesi alternatif öküz, abazan, salak vb. sıfatlar ile anan öküzlere sesleneceğim.
sevgilim var öncelikle onu söyleyeyim evet kendisi böyle günleri çok çoook sevmiyor olsa da seviyor ancak benim sevmediğimi bildiği için hediye vb. şeyler asla almaz, istemediğimi söylemişimdir de ki o da beklemez zaten..
ama yine de üzülmemesi amaçlı "böyle günleri sevmediğimi biliyorsun ama yine de sevgililer günün kutlu olsun.. iyi ki varsın.." şeklinde mesaj atmışımdır.
neyse efendim işte şimdi bu 14 şubatı çok çok önemli bir gün zannedenlerin, 14 şubatı kutlamayanlara sürekli olarak takmaları rahatsız etmiştir beni.
kimi ne ilgilendiriyor veya kutlayanlar süper insanlar oluyorken, kutlamayanlar neden abazan ilan ediliyor merak ediyorum. kapitalistlerin gözümüze soktuğu bu burjuvazi günler bu kadar sorunun içersinde ne kadar önemli oluyor bu kadar onu da anlamış değilim.
bir an yaprak dökümü romanı aklıma geldi işte.. sefalet içerisin de olmalarına rağmen partiden, eğlenceden geri kalmıyorlardı. bu kadar sorun mevcut iken ne gereği var ki? hadi kutluyorsun tamam özgürsün, kutlamayanları neden aşşağılamaya çalışıyorsun güzel kardeşim? sevmiyorum böyle günleri, sevmeyeceğim de illa ki abazan mi oluyorum yani sevmiyorum diye? o yüzden sen kutluyorsun süper insansın, başkası kutlamiyor diye abazan yakıştırması yapacağına böyle saçma ve gereksiz günler ile kendini nasıl avuttuğunu düşün biraz olur mu? klasik bir söylem ile son vermek istiyorum,
sevginin, sevgilinin günü mü olur? sevgiline hediye almak istiyorsan istediğin zaman alabilirsin, bunun için özel bir günü beklemek gibi bir mecburiyetin mevcut değildir.