bugün

ben ailem ve vampir sevgilim

ben ailemden çok uzakta, 2 kattaki odamda yaşıyorum. ailem odamın çöplük olduğunu savunsa da, bu oranın küçük dünyam olduğu gerçeğini değiştirmez.
günlük aktivitem, odamdan çıkıp aşağı inmek ve tekrar geri çıkmaktır. bunun dışında, haftada 3 gün ingilizce kursuna gidiyorum. annemin dediğine göre, babam beni evde daha az görsün diye kursa yolluyor. ama ben anneme inanmıyorum. annem demişken, kendisi iyi kadındır. hayatta en büyük başarısının babama attığı kapak, en büyük hüsranının ise beni doğurmak olduğunu söylüyor. açık sözlü kadınları seviyorum ..

babamsa annemin aksine götün tekidir. her şey senin iyiliğin için deyip ağzımı yüzümü dağıtıyor, döverek terbiye edecekmiş öyle söylüyor. biri bu adama etle insan arasındaki farkı anlatmalı, hoş yine de anlamaz. babam diye demiyorum, malın tekidir. cahil bi de, hala uludağı sadece yazın kayılacak bi mekan sanıyor. kaymayı seviyo ibne ..

yine sıradan bir gün. annem komşumuz hatice teyzeyle, yeni ayın dedikodu başlıklarını konuşuyor. hatice teyzeden gelen son habere göre, iki gün önce taşınan üniversiteli gençler akşamın geç saatlerine kadar uzatmalı grup ders yapmışlar. kalıp tartışmalı pozisyonları dinlemek yerine odama çıktım, üşüdüğümü farkedince babamla muhattap olmadan kombiyi kökledim. bazen böyle canıma susuyorum işte, ay sonu babam faturayı götüme sokacak ama yine de güzel bir gün ve mutluyum *
© copyright 2005 - 2026