bugün

vücut geliştirme

Sen yarışma için türlü çile çekip çaba harcarsın fakat dalyarrağın teki gelip sana sarkık desin. Sıçana kadar yemek ye. Gözlerin dolarak, binlerce video izleyerek o yemeği bitirmeye uğraş. 113 kilo ol. Salonun en ağir adamı ol, orospu çocuğunun teki sana sarkık desin. Lan dalyarak, hayatın boyunca kaldırdığın şey amelelik zımbırtıları. Ne kadar yağsız kilo alabileceksin? Orospu çocuğu, ben binbir tür dertle, yorgunlukla o idmanı yapıyorum her gün. En az 2 saatimi harcıyorum. Spor salonunda insanlar bana saygı duyuyor. Amk çocuğu ben ilaç için hayatımda ilk defa 21 yaşında migrosa işe girdim. Kendimle oynuyorum ben, hayatımla. Neden mi? Bana bakan insanlar artsın, aynaya baktığım zaman bu benim sanatım demeliyim. Zorlandığım her anı aklıma getireyim diye. Mutlu olmak için. Senin gibi bir it bana sarkık dedi. Ben sırf bu saatte kilo almak için 1 paket makarnayı 3 farklı sosla yiyeceğim. Zoruma gidiyor. Hepsi, herkes bakarken acaba kiloma mı bakıyorlar yoksa bana mı? Geniş giydiğimde hiç sıkıntı olmuyor. Dar giymedim ki? t shirt. Hatta ve hatta bu da bol. Kalçama kadar iniyor. Ben bu ülkenin insanından bunalıyorum. Ben bu ülkeden zerre bir şey beklemiyorum. Ülke de benden bir şey beklemesin. iştahım kaçtı. Mutsuz oldum. Ne kadar güzel değil mi? Tüm yol boyunca bunu yazdım.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026