bugün

gano excel

Bir sazan olarak atlamak isteyip baştaki vermemiz gereken parayı veremediğim ve sazanlık yapmayı bile beceremediğim network marketing sistem bünyesinde bir şirket.

Ürünlerinin Reishi mantarından yapıldığını ve 32 senelik bir ar-ge çalışması ile yapıldığını bu mantarın 4000 küsür bin yıldır bilindiğini ama sadece üst tabakanın hastalıklarına kullanılacak kadar değerli olup zor yetiştirildiğini amma velakin artık onlar sayesinde bizim yani ebedi fakirlerinde kullanıp iyileşebileceğini anlatıp milleti inandırmaya çalışıyorlar.

Yalan mıdır doğru mu bilemem ancak günde 8 kez epilepsi nöbeti geçiren çocuğun bu alternatıf tıp ürünleri sayesinde hiç nöbet geçirmediğini; günlük 4 doz insülin kullanan diyabet hastasının artık hiç kullanmadığını iddia ediyorlar ve 5 6 kişi bulup bunları sahneye çıkarıp "bizim hastalıklarımıza bu şekilde iyi geldi " gibisinden anlattırıp insanları inandırıyorlar.

Aslında iş olarak girmek isteyenler işin sağlık kısmıyla değil iş olan kısmıyla yani organizasyon yöntemiyle ilerleyeceğini ve her üye yaptığı kişi üzerinden belli miktar para alacağını; zamanla artacağını ve (aylık 25-30bin gibi) uçuk miktarlara ulaşabileceğimizi vaad ediyorlar.

Yalanlamak istemiyorum ancak gerçekten çok uçuk şeyler bunlar. He 500 ve 1000 liralık paketleri var. Denemekten zarar gelmez 1000 lira kıçıma batıyordu zaten vereyim ne olacak diyenler deneyinimi sonucunda bir mesaj atarlarsa mutlu olurum. Malum fakir olduğumdan bu sazana dahi atlayamadım.