bugün

lgbt

Türkiye'de gizli gay sayısı çok fazla. Bu gizli gayler'in bir çoğu çok-uluslu şirketlerde üst düzeyde yöneticiler (kimileri evlenmiş bile oluyor), avukatlar, doktorlar veya zengin esnaf.

Bunların kesinlikle yardım elini uzatması gereken oluşum. Nedense bu tür gizli gaylerin lgbt'ye karşı tiksinçlikle karışık bir yaklaşımı var. Bana kalırsa çok yanlış. Bazıları gay hayatını senden daha açık ve rahat şekilde yaşıyor diye hemcinslerinden nefret etmen saçma. Aksine destek olup kol kanat germende her zaman fayda var; unutma yaşlanıp da ailen bu dünyadan göçünce sen de yalnız kalacaksın ve yine eninde sonunda bir gay yoldaşın olacak.

Bu gizli gayler, bana hep bilimkurgu filmlerinde uzaydan gelip insan kılığına girip bizleri yöneten uzaylıları hatırlatır. Çok-uluslu firmaların toplantılarında müdürleri falan hep yan yan keserim gay mi diye. Benden maço tipler, çok ilginç tekliflerle çıkabiliyor karşınıza, afallıyorsunuz. Swissotel'in gymnasium'u bi zamanlar en uğrak mahalleriydi şimdi nereyi mesken tuttular acaba.