bugün
- sözlük kadınlarının bugünkü kombini16
- cedidacer'in fenerbahçeli bir ezik olması2
- cinsel taciz6
- chp'nin hali ne olacak33
- seküler kız muhafazakar erkek birlikteliği2
- kötü hissedildiğinde rahatlamak için yapılan şey3
- matrix2
- bir kadını sarhoş edip onunla birlikte olan erkek18
- star wars2
- kaçak elektrik kullanan doğulu vatan haini8
- iran'ın bahreyn'deki abd donanmasını vurması2
- türk kızının bumble da yazdığı erkek kriterleri2
- bir insana yapılabilecek en büyük kötülük6
- başarılı sigara bırakma teknikleri10
- satrançtaki en güçsüz taş3
- sonradan severim diyerek ilişkiye başlamak12
- kimseye borç vermeyen insan11
- babam ve oğlum filmindeki saçma duygusallık8
- m r e r e c t o20
- en sevdiğiniz müzik türü10
- yazarların on üzerinden komiklikleri46
- sözlük kızlarının favori sözlük erkekleri6
- sedat pekmez24
- yalnızlık4
- onca zorluğun arasında mağaraya resim yapan tip3
- diamond bosphoruss denen yazar22
- koca bulmak5
- 9 haziran 2026 akit tv'ye el hareketi yapan dayı7
- iran'dan israil'e tehdit3
- uysaljakoben buraya bak aslanım6
- önemli olan eğitim mi yoksa karakter mi6
- belfastta cihatçının kafa kesmesi4
- gocu27
- beyazsemsiyeliyabanci48
- sözlükte erkekleri istemiyoruz24
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle61
- kendini çirkin bulan yazarlar4
- klozet neden bu kadar ses çıkarıyor3
- kadınların kadınlarda kıskandığı şeyler6
- ilgi manyağı olmak5
- türkiyenin en yakışıklı erkeği4
- her gün içsem bıkmam içecekleri3
- sözlükte erkekleri taciz eden kızlar tam liste9
- başbiraderin profilinin halen gizli olması4
- süt gibi bembeyaz tenli kızlar3
- tai lung11
- sözlük erkeklerinin evlenme şartları5
- mount and blade ii bannerlord2
- kayyum kemal8
- x men2
http://www.passwords.google.com
Google hasabınızla giriş yaptığınızda Google chrome kullanırken pc veya senkronize ettiğiniz aletlerinizde kullandığınız şifreleri görünür halde size sunan bir google sitesi.
Protokoller, anlaşmalar veya gizlilik hakları ve kullanıcı arayüzü hakkında pek bilgim yok fakat bana çok güvensiz gözüktü. Şahsen girdiğimde karşılaştığım banka hesabım, sahibinden hesabımdan tutun da sözlük hesabıma ve e-devlet şifresine kadar her şey ortada salt okunur biçimde.
Şimdi bir şekilde yolu vardı, senin salaklığın vesaire diyebilirsiniz. Fakat ben bu durumdaysam açıkçası bir çok kişi de bu durumdadır.
Google hesabının ele geçirilmesinin ardından eğer google tarayıcısı kullanıyorsanız bir çok hesabınızın ele geçirilmesi işten bile değil.
Google'ın kullanıcılardan veri topladığını ilgisi olanlar duymuştur fakat şu olayın alelade kullanıcı önüne sunulabiliyor olması bile benim kafamda diğer verilerle oluşturulabilen toplumsal, ırksal, sosyolojik şemalara takıldı. Sanırım bu şemalar üzerinden oluşturulacak algoritmalar sayesinde bizim üzerimizde gelecekte çok güzel algı operasyonları yapabilecekler. Hemde biz ekrana sırıtarak ahaa adamlar neler yapıyor derken...
Google hasabınızla giriş yaptığınızda Google chrome kullanırken pc veya senkronize ettiğiniz aletlerinizde kullandığınız şifreleri görünür halde size sunan bir google sitesi.
Protokoller, anlaşmalar veya gizlilik hakları ve kullanıcı arayüzü hakkında pek bilgim yok fakat bana çok güvensiz gözüktü. Şahsen girdiğimde karşılaştığım banka hesabım, sahibinden hesabımdan tutun da sözlük hesabıma ve e-devlet şifresine kadar her şey ortada salt okunur biçimde.
Şimdi bir şekilde yolu vardı, senin salaklığın vesaire diyebilirsiniz. Fakat ben bu durumdaysam açıkçası bir çok kişi de bu durumdadır.
Google hesabının ele geçirilmesinin ardından eğer google tarayıcısı kullanıyorsanız bir çok hesabınızın ele geçirilmesi işten bile değil.
Google'ın kullanıcılardan veri topladığını ilgisi olanlar duymuştur fakat şu olayın alelade kullanıcı önüne sunulabiliyor olması bile benim kafamda diğer verilerle oluşturulabilen toplumsal, ırksal, sosyolojik şemalara takıldı. Sanırım bu şemalar üzerinden oluşturulacak algoritmalar sayesinde bizim üzerimizde gelecekte çok güzel algı operasyonları yapabilecekler. Hemde biz ekrana sırıtarak ahaa adamlar neler yapıyor derken...
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar