bugün
- sırrı süreyya önder28
- sözlükteki linç tayfa6
- abdullah öcalan orospu çocuğudur17
- göğüs kıllarım çıkmıyor15
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi13
- sözlükteki linç kültürü12
- ıoçk katatese elbise dikti mi sorunsalı6
- komşunu kendin gibi sev düşmanını da5
- yeni bir bilgi paylaşamamak3
- alman turistlere turist rehberliği4
- silver ile evlenecek erkek53
- sözlüğün kendini tekrar etmeye başlaması4
- dün gece ne oldu12
- deccaliyet çağı5
- son tüketim tarihi geçmiş ilaç9
- güne bir şarkı bırak3
- supernatural3
- götünü yıkamayan bir kızla evlenir misiniz8
- true giderse sözlükte yürüyen cinsellik kim olacak12
- rica ediyorum arkamdan konuşmayın12
- stt geçmiş kremle intihar etmek4
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın17
- akepeli değilim ama akp'ye oy atıyorum saçmalığı15
- sedef hastalığı3
- sarapci koala59
- stt geçmiş kondom kullanmak3
- insan olmaya çeyrek kala8
- siyaset yüzünden çoğu arkadaşlığın bozulması8
- insan olmaya ceyrek kala4
- sözlük yazarlarının yuvaları3
- g'i l d'e d l'i l y'nin dudakları8
- gocu35
- arif kocabıyık9
- popeyes6
- araba sileceği5
- iki tas çorba5
- fikir değiştirmek döneklik midir8
- atatürk den daha iyi cumhurbaşkanı yok2
- true'nun çaylak olması4
- cezerye2
- sapıklara empati kasan insan5
- fenerin türkiye'yi yine rezil etmesi5
- islam sosyoloji ve psikolojiyi kabul ediyor mu4
- sözlükteki bayan azlığı6
- kurtlar vadisi ünsal2
- ellerim bos gonlum hos28
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası23
- melekler insanlarla nasıl iletişim kuruyor4
- ayak fantezisi3
- müstehcen resim atmak3
vampirlere ve kurt adamlara yeni bir soluk getirmiş olan yazar. diyorlar ki yok "güneşte parlayan vampir mi olur" yok "kurt adam böyle tamamen kurt şeklinde mi olur" v.s v.s kadın gerçekte olmayan varlıklarla ilgili yazıyor istediği kadar hayal gücünü kullanabilir, sanki hayatınızda bikaç kez vampir ya da kurt adam gördünüzde "böyle vampir mi olur, böyle kurt adam mı olur" diyorsunuz.
Kadın gerçekten çok güzel kurgulamış vejeteryan vampirlerden ve insan kanı içen vampirleri yok etmek için oluşan kurt adamlardan bahsediyor. Yani bu Alacakaranlık'ın vampirleri de kurt adamları da inanılmaz iyi yaratıklar oluyorlar ve buda bu serinin daha çok dikkat çekmesini sağlıyo... mesela doktor vampir oldukça ilginç bi karakter, vampirler kan emici varlıklar olarak bilinirken bu kadının yazdığı Carlisle Cullen adlı vampir karakter insan kanından hiç etkilenmeyen doktor bir vampir...
Tüm o hikayenin başlama nedeni Bella'nın kokusunun Edward'ı çok etkilemesi değil mi zaten ? Eğer bu Edward insan kanı içen bir vampir olsaydı Bella'yı ilk yakaladığı yerde kanını sömürürdü valla...
Gelelim kurt adamlara ; bunlar diğer kurt adamlı hikaye ve filmlerde olduğu gibi yarı insan yarı kurt görünümlü tipsiz yaratıklar değiller dönüştüklerinde tamamen dev bir kurt haline giriyorlar ayrıca dönüşme sebepleri insanları parçalayıp yemek değil tam tersi insanları korumak...
Şimdi anlıyor musunuz bu Alacakaranlık serisinin neden bu kadar sevildiğini ?
Ayrıca isteyenlere (bkz: Edward Cullen) gibi bi vampir, bana da (bkz: Jacob Black) gibi bi kurt adam talep ediyorum, nihahahahahahahahahaha....
Kadın gerçekten çok güzel kurgulamış vejeteryan vampirlerden ve insan kanı içen vampirleri yok etmek için oluşan kurt adamlardan bahsediyor. Yani bu Alacakaranlık'ın vampirleri de kurt adamları da inanılmaz iyi yaratıklar oluyorlar ve buda bu serinin daha çok dikkat çekmesini sağlıyo... mesela doktor vampir oldukça ilginç bi karakter, vampirler kan emici varlıklar olarak bilinirken bu kadının yazdığı Carlisle Cullen adlı vampir karakter insan kanından hiç etkilenmeyen doktor bir vampir...
Tüm o hikayenin başlama nedeni Bella'nın kokusunun Edward'ı çok etkilemesi değil mi zaten ? Eğer bu Edward insan kanı içen bir vampir olsaydı Bella'yı ilk yakaladığı yerde kanını sömürürdü valla...
Gelelim kurt adamlara ; bunlar diğer kurt adamlı hikaye ve filmlerde olduğu gibi yarı insan yarı kurt görünümlü tipsiz yaratıklar değiller dönüştüklerinde tamamen dev bir kurt haline giriyorlar ayrıca dönüşme sebepleri insanları parçalayıp yemek değil tam tersi insanları korumak...
Şimdi anlıyor musunuz bu Alacakaranlık serisinin neden bu kadar sevildiğini ?
Ayrıca isteyenlere (bkz: Edward Cullen) gibi bi vampir, bana da (bkz: Jacob Black) gibi bi kurt adam talep ediyorum, nihahahahahahahahahaha....
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar