bugün
- 40 yaşında bekar erkek6
- sözlük yazarlarının seksi kombinleri12
- salat namaz değildir8
- denize düşsen nervio'ya mı sarılırsın bik bik'e mi3
- enayimiknatisi9
- izmire ilk hizmetin 30 sene sonra ulaşması9
- bu durumda ne yapardınız9
- oytunkaran nerde sorunsalı4
- bir gün herkes ak partili olacak14
- iranlı kızlar2
- ak partiye geçen herkesin mutlu olması6
- karasburg2
- cedidacer8
- 5 yıl önceye geri gitmek4
- yok çok sevişmenin hiç zararı yok11
- televole kültürünün dilimize kazandırdığı terimler9
- nervio nerde sorunsalı2
- bir kızın size aşık olduğunu gösteren detaylar3
- meksika açmazı macerası12
- iltica ve mel'in birlikte sunduğu radyo programı14
- mezut barzani nin yahudi olması18
- bik bik'in çıkartıp masaya vurması4
- game of thrones taki kerhaneci22
- 7 ekim 2026 cemil tugay'ın akp'ye katılması10
- arkadaşlar çüş2
- ona bir şey söyle9
- ak partinin chp'ye diz çöktürmesi11
- çığlık filmindeki çığlık ın kovaladığı kızın adı5
- bursa da kadın katiline sosyal medya ilgisi14
- çocuğa israil diye isim koymak17
- gavur izmir den mümin izmir e7
- küfür etmeyi maharet sanan insan modeli5
- kadir mısıroğlunun ingilterede işi neydi6
- sözlük kavgasını en iyi anlatacak yönetmen19
- ak parti'nin cemil tugay paylaşımı17
- parcalandim toparlanamiyorum314
- deveci alpay nerelerde sorunsalı2
- cesete hakaret13
- dudak dolgusu yaptıran kadınların ördeğe dönüşmesi3
- arkadaşlar şifalandım11
- megan fox2
- gece denize kız arkadaşıyla giren eleman4
- alttan bir şeyin dokunması3
- kahveleri gezerek tebliğ yapanlar9
- kadir mısıroğlu fan clup8
- ak partili ahlakı14
- sözlüğe bir kitap bırak3
- kudüs ibrani üniversitesi2
- arkadaşlar ex şirketim aradı3
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet21
hergün sol frame'de 'xxx on air', 'yayınına yyy ile fişek gibi devam eden radyo', 'az önce zzz nin yayını devralması ile çılgın attığımız radyo' yollu entryleri görmek artık böğk dedirttiren radyo.
hayır bir de itirazlara, "meyve veren ağaç taşlanır" şeklinde savunma yok mu? nerede meyve, nerede kivi, nerede avokado?
nerede olm?
nasıl veriyorsun meyveyi? müzik eşliğinde çet yaparak mı?
bravo karderşim sana. tart oradan bana yarım kilo armut o zaman.
ne zaman taşladık? ne zaman "tu kaka" dedik radyona?
bu başlığa günde 15 entry girip, kimin yayında olduğunu, çılgın attığınızı bize bildirince mi meyve veriliyor?
meyve veriyormuş. hade len.
başlığa bir entry daha girip sol frame'e yeniden taşımak istemediğim için edit:
bazı dj'leri tarafından "madem başlık seni rahatsız ediyor, okuma başlığı kardeşiiim" şeklinde savunulan radyo. lan okumuyorum ki zaten. ne yazdığını adım gibi bildiğim şeyi niye okuyayım? ya "xxx on air" yazıyordur, ya "çılgın atıyoruz" yazıyordur.
benim rahatsız olduğum, günde çeşitli defalar, son entrylerinin ne olduğunu adım gibi bildiğim, bu başlığı sol frame'de görmek.
ek olarak madem ben bu başlığa yazılan entryleri okumadan geçince benim memnuniyetsizliğim bitecek, sen de 200 küsur "çılgın atıyoruz" minvalli entrynin arasına benim yazdığım 1 (bir) eleştiri entrysini okumadan geç akıllı bıdık.
nasıl? olmuyor de mi?
gittiğin barda süpersonik eğleniyorsan, müthiş müzikler çalıyorsa ve arkadaşlarının da gelmesini istiyorsan, arkadaşına telefon açarsın (sözlükte özel mesaj oluyor). her 10 dakikada bir barın pencerelerinden topluca kafaları dışarı çıkarıp, dışarıdan geçenlere "heyoooo süppper eğleniyoruz olm, hepiniz geliaaan" diye bağırmak abes oluyor.
bu başlığa günde çeşitli defalar girilen kimin yayında olduğunu bildiren entryleri eleştiren kişilere, "problemli insanlarin kancayi taktiklari radyo", "meyve veren ağaç taşlanır", "beğenmiyorsan okuma" şeklinde gard alacağına, "ulan adamlar haklı olabilir" diye bir düşünün derim.
Biraz da istatistik;
Ekşi sözlük (ekşi radyo başlığı)
açılma tarihi : 01.05.2006
son entry : 05.12.2007
Entry/gün oranı : 583 günde 177 entry (boru değil 1,5 seneden fazla)
Oran: 0,3
itü sözlük (itü sözlük radyo başlığı)
açılma tarihi : 29.09.2005
son entry : 26.01.2008
Entry/gün oranı : 849 günde 388 entry (2,5 senede 388 entry)
oran: 0,46
Uludağ sözlük (Radyo limon başlığı)
açılma tarihi : 12.12.2007
son entry : 27.01.2008
Entry/gün oranı : 46 günde 210 entry (1,5 ayda zirveye oynuyor)
oran : 4,57
işin komik tarafı bütün abartılı entry oranına rağmen, diğer sözlük radyoları gibi, limon radyonun uludag sozlukle en ufak bir kan bağı bulunmuyor. buna rağmen orana vurulduğunda ekşi'nin 15, itü'nün 9 katından fazla.
bir de bu girilen entrylerin çoğu "x on air", "çılgın atmak", "oturmak yok" tandanslı olduğu düşünülürse ne demek istediğim anlaşılacaktır.
hayır bir de itirazlara, "meyve veren ağaç taşlanır" şeklinde savunma yok mu? nerede meyve, nerede kivi, nerede avokado?
nerede olm?
nasıl veriyorsun meyveyi? müzik eşliğinde çet yaparak mı?
bravo karderşim sana. tart oradan bana yarım kilo armut o zaman.
ne zaman taşladık? ne zaman "tu kaka" dedik radyona?
bu başlığa günde 15 entry girip, kimin yayında olduğunu, çılgın attığınızı bize bildirince mi meyve veriliyor?
meyve veriyormuş. hade len.
başlığa bir entry daha girip sol frame'e yeniden taşımak istemediğim için edit:
bazı dj'leri tarafından "madem başlık seni rahatsız ediyor, okuma başlığı kardeşiiim" şeklinde savunulan radyo. lan okumuyorum ki zaten. ne yazdığını adım gibi bildiğim şeyi niye okuyayım? ya "xxx on air" yazıyordur, ya "çılgın atıyoruz" yazıyordur.
benim rahatsız olduğum, günde çeşitli defalar, son entrylerinin ne olduğunu adım gibi bildiğim, bu başlığı sol frame'de görmek.
ek olarak madem ben bu başlığa yazılan entryleri okumadan geçince benim memnuniyetsizliğim bitecek, sen de 200 küsur "çılgın atıyoruz" minvalli entrynin arasına benim yazdığım 1 (bir) eleştiri entrysini okumadan geç akıllı bıdık.
nasıl? olmuyor de mi?
gittiğin barda süpersonik eğleniyorsan, müthiş müzikler çalıyorsa ve arkadaşlarının da gelmesini istiyorsan, arkadaşına telefon açarsın (sözlükte özel mesaj oluyor). her 10 dakikada bir barın pencerelerinden topluca kafaları dışarı çıkarıp, dışarıdan geçenlere "heyoooo süppper eğleniyoruz olm, hepiniz geliaaan" diye bağırmak abes oluyor.
bu başlığa günde çeşitli defalar girilen kimin yayında olduğunu bildiren entryleri eleştiren kişilere, "problemli insanlarin kancayi taktiklari radyo", "meyve veren ağaç taşlanır", "beğenmiyorsan okuma" şeklinde gard alacağına, "ulan adamlar haklı olabilir" diye bir düşünün derim.
Biraz da istatistik;
Ekşi sözlük (ekşi radyo başlığı)
açılma tarihi : 01.05.2006
son entry : 05.12.2007
Entry/gün oranı : 583 günde 177 entry (boru değil 1,5 seneden fazla)
Oran: 0,3
itü sözlük (itü sözlük radyo başlığı)
açılma tarihi : 29.09.2005
son entry : 26.01.2008
Entry/gün oranı : 849 günde 388 entry (2,5 senede 388 entry)
oran: 0,46
Uludağ sözlük (Radyo limon başlığı)
açılma tarihi : 12.12.2007
son entry : 27.01.2008
Entry/gün oranı : 46 günde 210 entry (1,5 ayda zirveye oynuyor)
oran : 4,57
işin komik tarafı bütün abartılı entry oranına rağmen, diğer sözlük radyoları gibi, limon radyonun uludag sozlukle en ufak bir kan bağı bulunmuyor. buna rağmen orana vurulduğunda ekşi'nin 15, itü'nün 9 katından fazla.
bir de bu girilen entrylerin çoğu "x on air", "çılgın atmak", "oturmak yok" tandanslı olduğu düşünülürse ne demek istediğim anlaşılacaktır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar