bugün

şeriat istemeyen müslüman

dininin nelere alet edildiğini görebilen aklı başında müslümandır. dindar cumhurbaşkanı, başbakan diye yırtındınız, sorarım size ne değişti. kula hakkı yemek günahsa eğer kadrolaşmayla babalar gibi yediniz, hırsızlık günah dediniz alası yapıldı hem de devletin en üst merciilerinde, ihalelerde yolsuzluk ve taraflı ihaleler almış başını gidiyor, cinayetlerin ardı arkası kesilmiyor, faiz değil kar payı dediniz ikisini de birbirinden farksız hala getirdiniz, batının ahlakından şikayet edip, ülkeyi parsel parsel yabancılara özelleştirme adı altında sattınız ya da satılmasına göz yumdunuz. müslümanlığı sadece kadının örtünmesinden ibaret görüp, yalan, fesata, ikiyüzlülüğe, saygısızlığa son gaz devam ettiniz. bu mudur sizin sıkıntınız din adına. din sizler gibi insanların elinde üstelik bir de 'laiklik' ilkesinin hala mevcudiyetine rağmen rant mazlzemesi haline geldi. allah esirgesin şeriat derseniz neler yaparsınız merak etmeye korkuyorum. ha madem şeriat bizim bildiğimiz değil de sizin yutturmaya çalıştığınız gibi * hazır % 47 iken ne kadar mükemmel ne kadar dürüst olduğunuzu gösterin. kaldı ki müslüman ibadetleri yanısıra dürüst olması gereken insandır. dürüst olun! bakın dindar cumhurbaşkanı başbakan seçtiniz; hala insanlar sokakta açlıktan, soğuktan ölüyor. işsizlerin sayısına bakın. müslüman başbakanınızın karısı mağaza mağaza gezerken memuruna layık gördüğü zamma bakın! dinsizlikle suçladığınız ahmet necdet sezer çankayanın tek kuruşuna dokunmazken şu an tüketilen çankaya köşkü imkanlarına bakın. sonra geklin bana müslümanlıktan bahsedin. ben bu haksızlıklara önce müslümanların tepki vermesini beklerim. görünen o ki bu ülkede sözde değil özde laik olma sorunu yoktur, bu ülkede asıl sorun sözde müslüman olup özde olmayanlardır.
ben dinimi öcü gibi gösteren, her türlü haksızlığa üç kağıda susup da , kafasını kadının başındaki örtüye takıp kadını örtünce müslüman olduğunu zanneden kişilerin şeriat naralarına tıkarım. duymam onları; zerre inanmam samimiyetlerine.
önce gerçekten müslüman olun sonra geçip şeriatın anlamından bahsedin. diline şeriatı dolamakla msülüman olunmuyor. meydan sizinken bir numaranız bir farkınız yoksa ben sizi geçer giderim. *