bugün

akp ye ak parti demek

isteyen istediğini der! böyle bir kural mı var: "oy pusululasında ne yazıyorsa o'dur" diye bir dayatma olmaz. ancak kraldan çok kralcıların yapacağı şeydir bu. "o'na öyle diyemezsin, buna böyle diyemezsin..." ne lan bu, yüzde 47 ile gelindi diye kullandığımız kelimelerden dahi haraç alacak haliniz yok herhalde? benim keyfim de kimseyi germesin, keyfim neyi istiyorsa ben onu derim.
ayrıca, sayın başbakanımız da keyfine göre davranmıyor mu zaten? "yasa da çıkartırız, anayasayı da değiştiririz, kimseye de sormayız" diyen birinin partisine esasen başka bir şey denir ya neyse...

edit: efendim, kimseyi "ak parti ya da akp" dedi diye belli yaftalar yapıştırmıyoruz, önce yazdıklarım okunursa daha iyi anlaşılır. bu ak mı akp mi olayının suyunu çıkartanlara lafımız. hele ki "yok oy pusulasında böyle yazıyo" gerekçesini gösterip de "böyle diyeceksiniz" diyenler de ayrı bir komik oluyor. yoksa ak parti diyen ya da demeyen karşı bir garazim yok. benim derdim bu olayı militanca, kraldan çok kralcılık yapanlarladır. yoksa bana ne ak parti demiş bana ne akp demiş. ha senin için fesatsa ben ne yapayım be adam? peh laf!
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar