bugün
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle17
- almanya7
- danimarka5
- erkeklerin evlenmek istememe nedenleri19
- kızların sürekli laf sokmaya çalışması3
- film izlerken kendini filmin içinde zannetmek3
- coca cola zero gerçekten zararlı mı8
- gece denize girmek20
- kaş rengini açma2
- arkadaşlar uyudunuz mu5
- manifest grubu vs tarkan21
- içi ve dışı farklı olan insan7
- trakya'nın çok süper bir yer olması3
- yoran insanların ortak özellikleri3
- luks araba almak6
- bir insanın arkasından konuşmak6
- biz olduğumuz sürece manifest çorum'a giremez21
- z kuşağı3
- mehdiye inanıyor musunuz10
- bugün farklı bi gün değil aslında3
- nükleer santralin süper bir şey olduğu gerçeği18
- dolunayı seyretmek4
- ankara3
- bmw3
- islam düşmanlarına bir soru9
- japon arabaları iyi arabalar mıdır sorunsalı8
- araba2
- yeni parti51
- eren kaşıkçı6
- duygusal olarak var olan bir babaya sahip olmak3
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri13
- 29 temmuz 2026 gornik zarbze fenerbahçe maçı5
- elmas bey birader yazar2
- fenerbahçe5
- everest e çıkıp leğenle aşağı kaymak11
- turkiye musluman bir ulkedir musluman kalacaktir3
- adem ile havva'nın siyahi olması3
- yukarı kattan gelen ahh sesi3
- cherry tiggo4
- gelecek partisi4
- bik bik'in mutfağına konuk olmak15
- cennetten düşerken canın yandı mı6
- hikayeyi devam ettir54
- instagram4
- islamcilara sorulmasi gereken sorular3
- türkiye de çalışmak2
- zengin olmak3
- sözlük uygulamasında gizli hesapların görünmesi5
- ona bir şey söyle9
- liyakat nedir ve liyakatsızlık sonuçları nelerdir8
Ben teomanı üniversite yıllarımda keşfettim. Teoman dinleyenlerin cool sayıldığı yıllar değildi. Ondan öncesinde Teoman benim için paramparçadan ve sarhoş hallerinden ibaretti.
Her ne olduysa bir süreç içinde kendimi Teoman şarkılarını tekrar tekrar dinlerken buldum. Kim bu teo ne yer ne içer diye araştırırken şaşkın bir hayranlık uyandı bende. O gece magazinlerinde gördüğümüz Teoman haberin diğer ucundaki ünlülerden çok farklıydı. Üretiyordu. Bir geceledik ilişkisini yazıyordu. Çocukluğundan beri sevdiği kızı yazıyordu. Evde boş boş yatışlarını yazıyordu. Rüzgar gülüne bakıp birşeyler yazabiliyordu bu sarhoş adam. Hiç kimseden çekinmeden zaaflarını söyleyebiliyordu. 19-20 yaşlarında, hayatı nasıl yaşayacağını bilemeyen, çevresinde babası dahil hiç kimseyi rol model alamamış ben, teomanı üstadım ilan ettim istemsizce o yıllarda.
Okuduğu kitapları okudum, etkisi altında kaldım dediği şairleri okudum, şarkılarında bahsi geçen yerlere gittim. Tanıştığım insanlara şarkılarını tavsiye ettim. Bazılarına zorla dinlettim. Şarkılarını çalabilmek için gitar öğrendim.Şarkı sözlerini kendim yazmışım gibi bir kıza okuduğum bile oldu. insanlarla efendi üslupla konuşmayı, kitap okumayı, En çok da kendimi kabul etmeyi, insanlara kendimi ifade etme zorunluluğum olmadığını, anlamak istemeyene kendimi paralamam gerekmediğini teomandan öğrendim.
Eğer şarkıları hayatının samimi itirafları olmasaydı onu hiçbir zaman tanıyamayacaktım ve belki de ben bambaşka bir insan olacaktım. insanların sözlerle verdiği nasihatlerin yerine böyle kanlı canlı yaşayarak örnek olan bir abi bana daha samimi geldi ve hayatıma farklı bir yön verdi. insan hayatı boyunca hep öğrenerek yaşar öğrendikleri şeyler kendi inşaasında birer tuğladır. işte teoman benim kişilik inşaamın sütunlarını oluşturuyor. Senden öğrendim her şey için teşekkür ederim fazlı Teoman ustad.
Her ne olduysa bir süreç içinde kendimi Teoman şarkılarını tekrar tekrar dinlerken buldum. Kim bu teo ne yer ne içer diye araştırırken şaşkın bir hayranlık uyandı bende. O gece magazinlerinde gördüğümüz Teoman haberin diğer ucundaki ünlülerden çok farklıydı. Üretiyordu. Bir geceledik ilişkisini yazıyordu. Çocukluğundan beri sevdiği kızı yazıyordu. Evde boş boş yatışlarını yazıyordu. Rüzgar gülüne bakıp birşeyler yazabiliyordu bu sarhoş adam. Hiç kimseden çekinmeden zaaflarını söyleyebiliyordu. 19-20 yaşlarında, hayatı nasıl yaşayacağını bilemeyen, çevresinde babası dahil hiç kimseyi rol model alamamış ben, teomanı üstadım ilan ettim istemsizce o yıllarda.
Okuduğu kitapları okudum, etkisi altında kaldım dediği şairleri okudum, şarkılarında bahsi geçen yerlere gittim. Tanıştığım insanlara şarkılarını tavsiye ettim. Bazılarına zorla dinlettim. Şarkılarını çalabilmek için gitar öğrendim.Şarkı sözlerini kendim yazmışım gibi bir kıza okuduğum bile oldu. insanlarla efendi üslupla konuşmayı, kitap okumayı, En çok da kendimi kabul etmeyi, insanlara kendimi ifade etme zorunluluğum olmadığını, anlamak istemeyene kendimi paralamam gerekmediğini teomandan öğrendim.
Eğer şarkıları hayatının samimi itirafları olmasaydı onu hiçbir zaman tanıyamayacaktım ve belki de ben bambaşka bir insan olacaktım. insanların sözlerle verdiği nasihatlerin yerine böyle kanlı canlı yaşayarak örnek olan bir abi bana daha samimi geldi ve hayatıma farklı bir yön verdi. insan hayatı boyunca hep öğrenerek yaşar öğrendikleri şeyler kendi inşaasında birer tuğladır. işte teoman benim kişilik inşaamın sütunlarını oluşturuyor. Senden öğrendim her şey için teşekkür ederim fazlı Teoman ustad.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar