bugün
- manifest dinleyen erkek11
- üniversiteye kızlar cinsellik yaşamak için gidiyor3
- komik olmayan komedyen2
- aşk acısı çekiyorum sözlük21
- 07 08 2026 mekke ortak savunma anlaşması10
- sudekiray3
- memurların 4 gün mesai 3 gün tatil istemesi7
- sudekiray'ın 18000 entry kutlaması4
- berrak tüzünataç3
- kız arkadaşın 4 gündür mesaj atmaması4
- mesele ne senin benden ayrılman3
- fahriye evcen3
- ilk buluşmada öpmeye çalışan kız3
- evlenilmeyecek 4 erkek11
- sözlük yazarlarının kıro olmaları7
- hükümet değişse ülke düzelir mi17
- türkiye7
- mohamed salah ghaly13
- taşak sütyeni2
- tofaş2
- lahmacun yiyen insan kırodur4
- aykolik'in iyi bir yazar olması5
- insan zamandan ibarettir3
- yaz yemekleri5
- trabzonspor7
- gocu4
- scooter'a 6 kişi binmek5
- mauro icardi3
- ayda bir baklava yiyince kilo alacağını sanmak8
- taksici muhabbeti5
- birleşik krallık3
- spiderman mi döver batman mi5
- gulmekicinyaratilmis11
- adını yoldaki taşlara yazdım4
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaksız olay10
- stres yönetimi6
- almanya5
- dost2
- ispanya7
- ona bir şey söyle7
- arkadaşlar ben güzel miyim6
- opel alman arabası mı sorunsalı6
- doğuda yaşayan yazarlar5
- falkland yasası3
- gocu bay bey birader3
- elalem ne der4
- murphy yasası2
- trabzon büyükşehir belediyesi21
- mekana müşteri çekecek kadar güzel olmak4
- bir erkek ve bir kız arkadaş olabilir mi15
Marvel'in bocekli filmi. Şaka tabi bu, phase 2'yu kapatan film kendisi. Ha bu arada cidden güzel olmuş. Hatta sırf bu entryyi girmek için log in oldum o derece güzel. Spoiler kısmına girmeden filmde hem mid credit hem de post credit sahnesi var. Mal gibi çıkmayın hemen dışarı. Azıcık daha oturun ki o post credit sahnesi zaten çok fenaydi. Ayrıntılı bilgi aşağıda.
Spoiler:
Mobilden spoiler verilir henüz bilmediğimden böyle oldu kusura bakmayın. Ama yine söyleyeyim izlemediyseniz okumayı bırakın. Sonra zirliyorsunuz.
Paul rudd kesinlikle harika bir seçim olmuş. Kendisine yıllardır hastayimdir tabi ama yakismis da role. Karakterine tam oturmuş. Zaten filmdeki tek sıkıntim scott'in hapse düşmesi olayının fazla irdelenmemesi. Sonuçta elektrik mühendisliğinde master diploması olan bi adam hırsızlıktan hapse dusuyor. Gerçi insanlara yardım amaçlı filan diyordu ama ayrıntıya girilseydi.
Filmde age of ultron'a göndermeler vardı. Hatta spider man'e bile. Zaten duvarlarda yürüyen başka biri var deniyordu, bu durumda spider man marvel evreninde bilinen biri. zaten yeni spidey filminde de bu tema olacak. Kendisini görmesek de bahsi geçti.
Ant man v. Falcon sahnesi güzeldi.
Cross'un hydra ile gorusmesi gösteriyor ki age of ultron'daki olaylar hydra'yi henüz bitirmemiş. Bu da demek oluyor ki hydra'yi gormeye devam edecegiz.
Görsellik açısından zaten sahaneydi. Unutmadan rip Ant-hony.
Luis filmdeki favori karakterimdi. Anlatırken özet geçmesi bambaşka.
Gelelim post credit sahnesine. Cıvıl war'a ışık tutuyordu. Bucky'yi bulan falcon ve cap arasındaki konuşma. Bucky'nin bulunmasını stark'tan saklamaları filan. Hatırlarsınız ki howard ve Maria stark'i öldüren hydra'ydi ve bunu o zamanlar winter soldier olan bucky yapmış olabilir. Tabi cap'in bucky'yi saklaması tony açısından sorun olur. Zaten bucky'yi de gorecegiz civil war'da. Ant man de olacak, hatta avengers ekibine katılma olasılığı yüksek olduğundan cap'in yanında olabilir. Kaldı ki hank pym stark'lara hiç guvenmiyor.
Spoiler:
Mobilden spoiler verilir henüz bilmediğimden böyle oldu kusura bakmayın. Ama yine söyleyeyim izlemediyseniz okumayı bırakın. Sonra zirliyorsunuz.
Paul rudd kesinlikle harika bir seçim olmuş. Kendisine yıllardır hastayimdir tabi ama yakismis da role. Karakterine tam oturmuş. Zaten filmdeki tek sıkıntim scott'in hapse düşmesi olayının fazla irdelenmemesi. Sonuçta elektrik mühendisliğinde master diploması olan bi adam hırsızlıktan hapse dusuyor. Gerçi insanlara yardım amaçlı filan diyordu ama ayrıntıya girilseydi.
Filmde age of ultron'a göndermeler vardı. Hatta spider man'e bile. Zaten duvarlarda yürüyen başka biri var deniyordu, bu durumda spider man marvel evreninde bilinen biri. zaten yeni spidey filminde de bu tema olacak. Kendisini görmesek de bahsi geçti.
Ant man v. Falcon sahnesi güzeldi.
Cross'un hydra ile gorusmesi gösteriyor ki age of ultron'daki olaylar hydra'yi henüz bitirmemiş. Bu da demek oluyor ki hydra'yi gormeye devam edecegiz.
Görsellik açısından zaten sahaneydi. Unutmadan rip Ant-hony.
Luis filmdeki favori karakterimdi. Anlatırken özet geçmesi bambaşka.
Gelelim post credit sahnesine. Cıvıl war'a ışık tutuyordu. Bucky'yi bulan falcon ve cap arasındaki konuşma. Bucky'nin bulunmasını stark'tan saklamaları filan. Hatırlarsınız ki howard ve Maria stark'i öldüren hydra'ydi ve bunu o zamanlar winter soldier olan bucky yapmış olabilir. Tabi cap'in bucky'yi saklaması tony açısından sorun olur. Zaten bucky'yi de gorecegiz civil war'da. Ant man de olacak, hatta avengers ekibine katılma olasılığı yüksek olduğundan cap'in yanında olabilir. Kaldı ki hank pym stark'lara hiç guvenmiyor.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar