bugün

parks and recreation

amy poehler, aziz ansari, nick offerman, chris pratt, aubrey plaza ve daha nicelerinin oynadığı efsane mockumentary tipidir.

oyuncuların bireysel performansları haricinde ayrıca beraber dört dörtlük uyum sağlamaları bu diziyi alıp götürmüştür başka diyarlara. bu arada wonderkid aubrey ise her bölümde tekrar kendine aşık eder sizi. politik mesaj ve göndermeler de içerir. dizi ayrıca çok ince bir mizaha sahip. yani öküzseniz izlenmesi tavsiye edilmez. aziz ansari'nin hareketlerine gülersiniz bir tek.

ilk sezonda belki biraz sıkılacağınızı kabul ederim ancak birazcık diş sıkınca diziye karşı oluşacak sempatiyi hiçbir yerde bulamayacağınızı söyleyebilirim. hatta ve hata favori diziniz olacaktır bile diyebilirim. hatta ve hatta son sezonlarda bittiği için duygulanabileceğinizi bile belirtebilirim.

bu kadar şişiriyorum ama inanın ki dizileri pek sevmeyen, sinema kültürüyle ilgilenen ve haşır neşir birisi olarak seneler sonra oturup izlediğim tek dizi olmuştur. yoksa hiçbir oyuncu dayımın oğlu filan değil.

son olarakta nick offerman'ın oynadığı ron swanson karakteri için hazırlanın çünkü görüp görebileceğiniz, "keşke benim patron olsa" diyebileceğiniz, gördüğüm en iyi karakterdir kendileri.

önerilir, iyi seyirler.

görsel