bugün

lgbt onur yürüyüşü

başlıktaki entry'lerin yüzde doksanını eksilememe sebep olmuş yürüyüştür. son gözlemlerime göre zaten türkiye'nin yobaz popülasyonunun önemli bir kısmı sözlükte barınıyor.

iki adam birbirini s*kiyor sonra da bunun yürüyüşünü yapıyormuşmuş. aklı başka şeye çalışmayan insanlar herşeyi sekse yormaya devam ediyor. bu yürüyüşün tüm anlamını sekse ve cinsel organlara indirgeyen insanları sığlıklarıyla baş başa bırakıyorum. kendileri aşık olduklarında, sevdiklerinde yalnızca cinsellik mi düşünüyorlar, yalnızca o kişiyi s*kme hayali mi kuruyorlar merak ettim doğrusu.

kimileri de onur kelimesinin anlamını sorgulamış. özgecan'a iki üç gün ağlamış numarası yapıp sonra cinsiyetçi başlıklarda eğlenmeye hardcore devam eden adam onur kelimesini sorguluyor. valla nerden baksan trajik.

onur şurda kardeşim. bu birey bu ülkede sen ve senin gibilere rağmen utanmıyor kendinden, kendisine küsmüyor, seviyor, seviliyor, içinden geldiği gibi yaşıyor. sırf bunun için hor görülüyor, dışlanıyor, gizlenmeye mecbur bırakılıyor. ama herşeye rağmen kendinden utanmıyor, hayata ve kendine küsmüyor. gizlenmiyor ve çıkıp ben buyum diyebiliyor. onur, işte olayın burasında bebeğim.

heteroseksüeller için neden bunlar düzenlenmiyor diyen kişilere azınlık olmadıklarını zulüm gören değil zulüm yapan tarafta olduklarını hatırlatmak isterim. tüm heteroseksüeller böyledir demiyorum ama onlara ayrımcılık yapanlar bizleriz işte. bu başlıkta yazılanlara baktığınızda da görüyorsunuzdur.

diğer azınlıklara, filistinlilere, zülum görenlere vb. niye üzülmüyorsunuz da bunlara desteğe koşuyorsunuz diyenler de olmuş. onlara da şunu söylemek isterim ki her ezilen desteklenmelidir. her ezilenin yanında olunmalıdır. o ezilenlerin yanında olmuyorsak bu ayrıca bir sorundur. ama sen bunu araya katarak lgbti bireylerin mücadelesini meşruiyetsiz addedemezsin. o zaman senin duyarlılığın sorgulanmalıdır. duyarlılıkta bile ayrımcısın kardeşim.

ayrıca eşcinsellik tercih değil yönelimdir. tekrar belirtmek isterim. sizin gibi insanların arasında kimse eşcinselliği tercih etmez merak etmeyin.