bugün
- erdal beşikçioğlu13
- taşaklardan birinin kayıp olması9
- kız arkadaşına mini etek giydiren erkek7
- aklınıza gelen şarkı sözü10
- çay içen kız13
- iş hayatı4
- ali vefa10
- bacanak2
- yazıp yazıp silmek2
- arıların biraz mallaşmış olması2
- eşek2
- 03 ağustos 2026 abd iran müzakereleri3
- en tehlikeli insan tipleri3
- isana2
- bir şeyler söyle5
- galatasaray9
- doruklara sevdalanmak2
- bennu gerede'nin boynunda taktığı vibratörlü kolye4
- sözlükler arası savaş çıksa11
- 45 defa kürtaj oldum bebek öldürmeyi seviyorum3
- ütü13
- anın fotoğrafı14
- cedidacer bey ne yapıyor sorusu7
- uludağ sözlük çeteleri9
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri9
- atatürk düşmanlarının ortak özellikleri3
- dönmek istenilen yıl2
- duyulan en ilginç isim5
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz9
- oralet içen erkek5
- çaya şeker atan erkek5
- en boktan on yıl7
- evde yapılabilecek aktiviteler4
- yediği restoranda kirlileri mutfağa götüren kişi2
- 2036 da paranın bir önemi kalmayacak7
- arkadaşlar ne yapıyorsunuz9
- kalem4
- red flag erkek listesi9
- menemen9
- yunanistan29
- mcdonalds nasıl okunur sorunsalı9
- mutsuz olmak3
- hırvatistan14
- yıkık yazarlar4
- gocu bak bi5
- latte içen erkek4
- bik bik'in mutfağına konuk olmak29
- patates kızartması4
- ona bir şey söyle13
- borç ve kira olupta iyi olan para7
Bugun dukkanimiza sacma salak bir borctan dolayi icraya gelen mahlukattir. Sanssizlik kimse yok ben ve kuzenim birde birkac calisan. Once icra memuru insan gibi durumu izah etti. Kendisine bu borcun dogal olarak bugun odenemeyecegini onun icin birkac gun sure verilmesini soyledim. O da borcun bir kisminin odenmesi gerektigini falan soyledi . Sonra o dagdan inme berbat giyimli avukat geldi. Gayet iliman bir tavirla durumu belirttim. Bir an lafima girip ben senle muhatap olamam bosa anlatiyorsun senin bildigin gibi degil bu isler falan dedi. Sen kimsin arkadas ne ayaksin diye cevap alincada polisi aramakla tehdit etti. Nihayetinde cahil olmadigimiz icin durumu diger icra memurlariyla konusarak hallettim. Simdi bunlari siktir edin. Bu avukat olacak orospu cocugui yolda gorseniz suratina sicmazsiniz. Bu yerden bitmenin gelip bana artistik taslayabilecegi ortami yaratan sistemin icine edeyim. Sen kimsin arkadas ya ? Ulan babanin malini mi caldik bu ne hirs ne kin ? Zaten bu devirde seyini sallasan avukata geliyor( kendisine soyledim) sen kimsin amina koyayim ya ? Vicdanini sikeyim. Senin o yerden bitme boyunu asfaltla birlestirmeyi bilmiyor muyum?
Diyecegim avukat arkadaslar sakin olun. Tribe girmeyin. Bizi arayamazsiniz tripleri de hep bu egodan geliyor. Alti ustu avukatsin. Benim vergimle maas aliyorsun edebiyati yapmiyorum ancak devlet var senin karsinda dedigin kisiler icin var o devlet. Bunu bilelim ona gore hareket edelim. Insan olalim.
Diyecegim avukat arkadaslar sakin olun. Tribe girmeyin. Bizi arayamazsiniz tripleri de hep bu egodan geliyor. Alti ustu avukatsin. Benim vergimle maas aliyorsun edebiyati yapmiyorum ancak devlet var senin karsinda dedigin kisiler icin var o devlet. Bunu bilelim ona gore hareket edelim. Insan olalim.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar