bugün

steroid yardımıyla vücut geliştirmek

Bu işi profesyonel olarak yapanların yapacağı eylemdir.
Ayrıca (bazı) kendini hoca zannedenlerin, çok bilmiş edaları taslayan insanların "steroid kullanırsan çükün kalkmaz" lafını hiç ağızlarından düşürmezler efendim. Çok biliyorlar kendileri ya.
Steroid penisi kaldırmaz diye birşey yoktur(!) Bunu o kalın kafalarına yerleştirsinler önce, şu olur tabi dışardan hormon alındığı zaman (steroid) vücudun kendi ürettiği hormona diyor ki, "sen biraz dinlen, ben çalışmaya devam edeceğim." Tabi Bu süreçte vücudun salgıladığı hormon tembelleşir. Yanlız bu konuda kişinin yumurtalarında küçülme oluşur bazı insanlarda ise penisinde büyüme gerçekleşir, kimisindede aynı yoluna devam eder. Yani az öncede söylediğimiz gibi kişiden kişiye değişir ve ayrıyetten bireyin penisi daha sık ereksiyon halinde bulunur testestoron seviyesi katsayılarda olduğu için. Bilip bilmedende atıp tutan insanlara sadece gülüp geçilmeli artık.
Not; buradaki yazımda "steroid zararsızdır" demiyorum elbette zararlıdır, artık şu çükü kaldırmazları geçelim artık. sene 2015 uyanın(!) Bol şans.