bugün

george bush un abdullah gül ün omzuna vurması

tencere-kapak ilişkisi içerisinde değerlendirildiğinde cuk oturan sıradan bir olaydır. görmüşsünüzdür, rte bazı zamanlar babacan'ı kafa kola alır, saçını karıştırır, "seni haylaz seni" gibilerden. akp'li bir vekil (ismini hatırlamıyorum), ag'nin cumhurbaşkanı olmasından sonra, "tebrikler apo" deyip sırtını sıvazlamıştı. hele ki ag ve rte'nin, öpüjem` şeklinde yaklaşıp, birbirlerini kucaklamalarını çok görmüşüzdür.

dışardan bakan, aklı başında, bir türk yurttaşı abd başkanına, "huoop, alo, ne yapıyorsun lan sen bizim reisimize!" diyebilir. ama unutulmasın ki, bu olanlar hükümet eyelerinin yaşamlarının bir parçası. kızmayın!

ag ve rte hayranları için lahika : (giriş-hatırlatma)çook eski çağlarda, devlet adamlığı ciddiyeti denilen bir şey vardı.

(ana bölüm) en ufak sorumluluk dahi ciddiyet isteyebilir, değil ki bir devleti yönetiyorsunuz. doğaldır ki yeni nesil, şapır şupur öpüşen baş-bakan ve avanesi ile gözlerini dünyaya açtıklarından bu yapılanları ---samimi--- bir diyalog olarak görmekte zorlanmıyor. dolayısı ile rte ve ag'nin bıyıklarına halel getiren yazılar okuduklarında pasif protestocu modunu açıp, "eksiye basarım dünya barışı sağlanır" sanıyorlar. ekside artıda değil derdim, bas eksiye hatta 24 saat boyunca bas, ama bir miktar da eski, adam gibi adam, devlet adamlarımızı gözünün önüne getir, ondan sonra bakarsın. var olanların süzme bıyıkları sana daha seksi görünüyorsa devam et, hiç bozma, gören düşünüyor sansın.