bugün

galatasaray

4. yıldızı takmış olan takım, takımım. öyle bir sezon oldu ki gerçekten hem fenerin hem beşiktaşın şampiyonluğumuza katkıları büyük oldu. beşiktaş gayet güzel bir ilk yarı geçirmişti, liverpoolu eleyerek göğsümüzü de kabarttı ama ligin uzun bir maraton olduğunu unuttular. gençlere yatırım yapmak falan güzel ama bizim ligde gençlerle şampiyon olmak o kadar kolay değil. özellikle mental olarak sezon sonuna doğru afallamaları çok mümkün. biraz da öyle oldu sanki. yine de kendilerini performanslarından dolayı tebrik ediyorum.

fenerbahçe ise en büyük yanlışı aziz yıldırım gibi bir adama takımın anahtarını teslim etmekle yaptı. ersun yanal fenerin başında devam etseydi, öyle sanıyorum ki şimdiye kadar çoktan şampiyon olmuştu. umarım bu hatadan ders alınır ve aziz yıldırım gibi birisiyle yola devam edilemeyeceği anlaşılır. yine de onları da tebrik ediyorum.

bu sezon güzel bir yarış oldu ligde. keşke avrupada da daha fazla başarılı olabilseydik. prandelliye de buradan parantez açmak gerekir tabii. gerçekten o dönemde bir hayli düşmüştük hem performans olarak hem de sonuç olarak.

hamza hocaya ise kocaman parantez açmak gerek. her ne kadar kendisinin teknik direktörlüğünü çok beğenmesem de o olmasaydı şampiyon olamazdık diye düşünüyorum. hele ki bir yabancı teknik direktörle.

özetle tekrar tekrar teşekkürler cimbomum. bize dördüncü yıldız gururunu da yaşattığın için. darısı yarım bıraktığımız avrupa başarılarına.
© copyright 2005 - 2026