bugün

tokio hotel

şimdi bu grubun solistini görünce aklıma umut sarıkaya'nın bir karikatürü geldi, karikatürü mahvetmeden hatırladığım kadarıyla anlatmaya çalışcağım, detayları anımsayamadığım için uyduruyor da olabilirim makul karşılayın.

şimdi iki ninja karşılaşır, bunlar bir güzel kavga eder. Son bantta ninjalardan böyle bıyıklı bir tipin kıçı kızarmış ve mayışmış bir şekilde yerde yattığını görürüz. Diğeri pişkin bir şekilde "Valla Faik abi hani filmde son ninja hep karı çıkardı ya, bende öyle sandıydım seni bir güzel .ktim, kesmedi bir de kahvehaneden arkadaşları çağırdım onlar .kti, hiç kusura bakma abicim" şeklinde pişkince kendini savunuyordu.

bu grubun solisti bana tam bu karikatürü hatırlattı, yani çocuğu nikahına alan çıksa bir kişi de çıkıp "kardeşim napıyorsun, burası hollanda mı?" demez, hayır yaşı tutsa nikah memuru kıyar vallaha nikahı. Ama daha sebi sübyan lan bunlar.

işin en boktan tarafı bunlara siyasal bir misyon yükleyecekler pazarlama stratejisi açısından yok unesco'ymuş, yok birleşmiş milletlermiş böyle aç çocuklara, kimsesizlere yardım için falan medyanın karşısına çıkacaklar. Halk da ne kadar duyarlı diye sahip çıkacak bunlara. Tracy Chapman a mı özendi bunların menajeri anlamadım ki anam...