bugün
- 20 haziran 2026 türkiye paraguay maçı52
- kayahan'ın en güzel şarkısı12
- 13 seçim kaybetmedim5
- depresyona girmeye karar vermek5
- erkeklerin akılsızlıkları5
- ambulanslar önüne kepçe dirgeni montesi2
- maden suyu şişesinin 200 ml olması sorunsalı3
- iki insan arasındaki en uzun mesafe5
- berberlere zam gelmesi2
- bizim çocuklar başardı6
- 26 haziran 2026 abd türkiye maçı2
- erkeklere çekici gelen kadın meslekleri5
- erecto bay beylerin birader bey olmaları2
- topuklu ayakkabı4
- biraderler kulübü4
- kadınların ilgisiz yaşayamaması13
- türkiye a milli futbol takımı13
- türkiye'nin asla düzelemeyecek olmasının sebebi9
- deniz undav türkiye'yi seçseydi4
- 2026 dünya kupası'na gruplarda veda ettik7
- hakan şükür2
- bik bik bugün ne yemek yaptı acaba2
- şu memelere bak6
- nasipten öte köy yok2
- mony tontana birader2
- nuh tufanı olayı gerçek midir7
- sana tüm travmalarını unutturacağım diyen erkek2
- iyi bir insan olmanın sadece kaybettirmesi8
- montella salağı3
- asal sayıların hiçbir işe yaramaması3
- vincenzo montella14
- risale-i nur8
- ankara mı istanbul mu2
- hurdacı geldi4
- güne bir şarkı bırak13
- istanbul trafiğini bir cümleyle anlatmak3
- gumus2
- duman oje2
- sosyal medya4
- göbeksiz kadın kalmaması7
- aynaya bakıp kendine sen çok güzelsin diyen kadın9
- sek erkek arabası3
- 3 tane kedisi olan kızla evlenilir mi sorunsalı18
- 26 haziran 2026 abd türkiye maç tahminleri2
- rahibe2
- dakika 1 gol 15
- son görülen rüya3
- göbek eritme taktikleri7
- kıskıvrak3
- aylık 358 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
hırs küpü olan ibnedir.
ibnelik konusunda tez bile yazabilir.
şöyledir ki; yazar bir entry yazar, bu ibne de gider eksiler bu entry'yi gayet doğaldır beğenmemiştir ki, eksiler. ancak işi burada bırakmaz, hırslanır ne s.kime yarayacaksa bu öküzün g.tüne, önce adamın "yazar hakkında bilgi" bölümünü açar sonra "son iyi oylanan entryleri" bölümüne tıklar, onları bir güzel eksiler okumadan. sonra "son kötü oylanan entryleri" bölümüne tıklar ama bakar ki, az önce eksiledikleri karşısındadır öküz "tüh" der "keşke önce bunları eksileseydim, bak şimdi kayboldu" der, hızını alamaz, "son girdiği entryler" bölümünü açar bir güzel eksiler, daha da kesmediyse ilk entryleri eksiler, daha da kesmez, çünkü maşallah öyle büyük bir dübür vardır ki şahsında, eksi oy butonunu g.tüne soka soka zevk duymaktadır.
böyle bir ibnedir işte...
sonuç olarak bu ibne, sanal bir dünyada hırslandığı kişiye kişisel kin besler, sanal olarak mastürbasyon yapar okumadan eksileyerek, kendisini tatmin eder.
ancak, kınamıyoruz kendisini, onun ibneliği, kendisine yeter de artar bile.
örneğin, bu ibnelerden biri bu yazıyı acaip derecede üzerine alınacak, önce bu entry'yi eksileyecek, sonra da yukarda bahsettiklerimi uygulayacak, ancak bu kendisinin kallavi bir ibne olduğu gerçeğini değiştirmeyecek.
edit: aha lan yakaladım bi tane... yavrum bu akşam çıkalım mı? benim ev boş. * ama ben g.tçü değilim sana başka birini ayarlarız ama sorun değil. *
iki geliyor iki yalelel yalele, kalktı pascal'ın * miki yalelelli...
edit 2: 5 tane oldu lan... *
ibnelik konusunda tez bile yazabilir.
şöyledir ki; yazar bir entry yazar, bu ibne de gider eksiler bu entry'yi gayet doğaldır beğenmemiştir ki, eksiler. ancak işi burada bırakmaz, hırslanır ne s.kime yarayacaksa bu öküzün g.tüne, önce adamın "yazar hakkında bilgi" bölümünü açar sonra "son iyi oylanan entryleri" bölümüne tıklar, onları bir güzel eksiler okumadan. sonra "son kötü oylanan entryleri" bölümüne tıklar ama bakar ki, az önce eksiledikleri karşısındadır öküz "tüh" der "keşke önce bunları eksileseydim, bak şimdi kayboldu" der, hızını alamaz, "son girdiği entryler" bölümünü açar bir güzel eksiler, daha da kesmediyse ilk entryleri eksiler, daha da kesmez, çünkü maşallah öyle büyük bir dübür vardır ki şahsında, eksi oy butonunu g.tüne soka soka zevk duymaktadır.
böyle bir ibnedir işte...
sonuç olarak bu ibne, sanal bir dünyada hırslandığı kişiye kişisel kin besler, sanal olarak mastürbasyon yapar okumadan eksileyerek, kendisini tatmin eder.
ancak, kınamıyoruz kendisini, onun ibneliği, kendisine yeter de artar bile.
örneğin, bu ibnelerden biri bu yazıyı acaip derecede üzerine alınacak, önce bu entry'yi eksileyecek, sonra da yukarda bahsettiklerimi uygulayacak, ancak bu kendisinin kallavi bir ibne olduğu gerçeğini değiştirmeyecek.
edit: aha lan yakaladım bi tane... yavrum bu akşam çıkalım mı? benim ev boş. * ama ben g.tçü değilim sana başka birini ayarlarız ama sorun değil. *
iki geliyor iki yalelel yalele, kalktı pascal'ın * miki yalelelli...
edit 2: 5 tane oldu lan... *
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar