bugün
- ctrlx22
- cinle karşılaşınca yapılacak ilk hareket8
- gürcistan22
- cendere calarken entry girmek4
- asansörde kalmak7
- zall'ın sözlükten kaldırması gereken şeyler3
- sevilen kızın zort diye ossurması3
- yaşar nuri öztürk4
- 35 bin lira maaşı beğenmeyen sevgili5
- lambayı söndürdükten sonra karşıda figür olmasi2
- ilgi isteyen kız16
- tanrı türkü korusun2
- erkek eti gurmesi4
- hewal ebo17
- klozeti patlatmak2
- kuran da namaz yok21
- sözlükte kavga etmek6
- lahmacunu elle yiyen kız13
- gürcistan'ın neyi meşhur9
- arkeoloji bölümü5
- yukarı kattan gelen ahh sesi10
- seksi bırakmak5
- biyolojik antropoloji5
- abdullah öcalan7
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası41
- kahvaltıda kavurma yiyen kız tatlılığı9
- arkadaşlar ben sanırım erkeğim3
- yaprak dökümü ali rıza bey6
- en iyi simit hangi şehirdedir12
- insan olmak5
- felak nas ayetel kursiyi bilen cin3
- casio2
- 49 kilo olmak3
- cinin aslında alkol olması3
- dışarıda kahve içmenin lüks haline gelmesi10
- cinli birine bulaşmak3
- çanakkale4
- gocu12
- amerika birleşik devletleri4
- kadın eti gurmesi vs erkek eti gurmesi2
- türkiye nin en güzel şehrinin istanbul olması6
- erkeklerin öküzlük sorunu12
- aç karnına açlık grevi yapmak2
- malay erkek2
- ben ıspartada yaşıyorum7
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri22
- kahveye değil mekana para veriyorsunuz7
- gece çölde deveyle yol alırken dinlenecek şarkılar5
- bursa vs edirne7
- herkesin artık tanım yapması6
bugün sinemada fragmanını izleyince varlığından haberim olan trt dizisi. hani ilk defa yerli bir yapımın fragmanında .408 CheyTac ile ateş eden sniper görünce ne yalan söyliyeyim heyecanlandım. zira bizim yerli yapımlarımız dürbün takılmış av tüfeğini keskin nişancı silahı diye satmaya çalışan yapımlar olduğundan dedim herhalde yabancı yapımlarda olduğu gibi profesyonel bir ekiple anlaşıldı.
bu anlamda yanılmamışım silahlar içinde galil falan vardı. tabancalar standart glock olmuş. yalnız ilginç olan bir sahnede oyuncu silah tutukluk yaptı diye yüksek sesle arıza diye bağırıyor ona bildiğin güldüm.
tutukluk yapan silah glock ki glock tutukluk yapmaz yani yapmıyor. hadi yaptı tutukluğu gidermek için şarjörü çıkar namluyu kur hatalı fişeği düşür şarjörü tak şeklinde standart tutukluk giderme yöntemi var onu uygula ama adam bunu yapmadı arıza diye bağırdı sanki fabrikada makine durdu da ustabaşına sesleniyor.
yabancı yapımlardan esinlenildiği belli ama orada adam reload diye bağırıyor. yani bak arkadaşım şarjör değiştiriyorum o arada beni koru manasında.
özetle bizim oyuncuları adam gibi şöyle bir iki ay temel eğitime tabi tutup satlardan falan eğitim aldırmadan özel operasyon yapan tim konseptli dizi çekmeyin zira bu sadece donanımla olmadı olmuyor. glock taşıyınca bordo bereli olunmuyor ya da her ne birlikse işte.
bu anlamda yanılmamışım silahlar içinde galil falan vardı. tabancalar standart glock olmuş. yalnız ilginç olan bir sahnede oyuncu silah tutukluk yaptı diye yüksek sesle arıza diye bağırıyor ona bildiğin güldüm.
tutukluk yapan silah glock ki glock tutukluk yapmaz yani yapmıyor. hadi yaptı tutukluğu gidermek için şarjörü çıkar namluyu kur hatalı fişeği düşür şarjörü tak şeklinde standart tutukluk giderme yöntemi var onu uygula ama adam bunu yapmadı arıza diye bağırdı sanki fabrikada makine durdu da ustabaşına sesleniyor.
yabancı yapımlardan esinlenildiği belli ama orada adam reload diye bağırıyor. yani bak arkadaşım şarjör değiştiriyorum o arada beni koru manasında.
özetle bizim oyuncuları adam gibi şöyle bir iki ay temel eğitime tabi tutup satlardan falan eğitim aldırmadan özel operasyon yapan tim konseptli dizi çekmeyin zira bu sadece donanımla olmadı olmuyor. glock taşıyınca bordo bereli olunmuyor ya da her ne birlikse işte.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar