bugün

parasız erkek

ilişki yaşamaması gereken erkek.

Sakin ol, gel otur bak ne diyeceğim. Erkeğin parasız olması sorun değil de, parasızlıktan doğan aşağılık kompleksini aşmak çok güç. Yine kız için değil, erkeğin kendi kendine yaptığı bir şey bu. Yani sen mütemadiyen maddi durumunu sorun edip huzur bozarsan, kimse sana bir şey demezken sanki üstüne geliniyormuş gibi sürekli bu konuyu düşünürsen, bunun ilişkiyi bitirmek açısından çok eşli olmak ya da psikopatlık derecesinde kıskanç olmaktan bir farkı kalmaz. Aynı durum dış görünüşünden şikayetçi olan erkekler/kızlar için de geçerli. Önemli olan şey sorunun ne olduğu değil, nasıl aşabileceğiniz.

Sürekli tekerrür eden problemler ne olursa olsun insanı sıkar, ilişkiyi bitirir. Bunu "Param yok diye oldu." olarak anlamak yersiz olur. ilişkide aşılamayan ne varsa zamanla ayrılığı getirecektir, hadi kabul edelim. Sen bunu sürekli kızın karşısına getirmezsen, o da seni maddiyatın bir sorun olmadığına ikna etmeye çalışmaktan yorulmaz.

Bu durumu sağladıktan sonra sanmıyorum ki bir kız erkeğin parasını önemsesin. Ne yediğiniz önemli değil, marjinal fayda diye bir şey var. simit kemirirsiniz birlikte manzara ve rüzgar bedava.