bugün
- beyazsemsiyeliyabanci46
- türkçe'nin edebi bir dil olmadığı gerçeği4
- 7 haziran 2026 aziz yıldırım'ın başkan seçilmesi5
- aziz yıldırım13
- yorgun mermi26
- sözlükte erkekleri istemiyoruz9
- 7 haziran 2026 büyük sözlük ifşası32
- bebeksi bir hatunla sevgili olmak4
- gammazlama yapmamak13
- hangi yazarla evlenmek isterdiniz10
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle63
- heyt bea3
- haysenin1212
- fetöcü olduğunu beklemediğiniz kişiler2
- taylor sands3
- aşık olmak9
- gammaz beni çaylak yapmaz ki gammaz beni çsy9
- gina carano13
- satranç haram yasaklansın7
- kızının düğününde oynayan baba5
- bu köyden olsam ne olacak8
- diamond bosphorus'un tüm sözlüğe yürümesi6
- 8 haziran 20262
- güzel ayaklı bir kızla evlenebilirim4
- ölüm4
- doktorlara saygının kalmamasının temel nedenleri7
- sözlükteki deliler3
- yapay zeka moderatörü15
- en gey özelliğiniz15
- anın görüntüsü21
- mılli yazılım f-16 ların kabiliyetini artıracak9
- sözlük yazarlarının ölüme bakış açısı20
- sözlüğe messi trasfer olmuş5
- sevişmek istediğiniz kadın yazarlar7
- diamond bosphoruss denen yazar7
- kabalcı3
- çağrı isimli yazar4
- katatespizartmasi15
- sözlükteki vatan hainleri4
- vurdurmayan sözlük yazarları3
- uludağ sözlükteki sıcak ve samimi aile ortamı8
- uysaljakoben31
- yaz geceleri4
- omurgasız tekerlek5
- hatırlanan en eski reklam sloganı5
- evlenilecek erkek nasıl anlaşılır3
- buddy dude17
- sözlüğün kırbacı8
- onu seviyor muyum yoksa silkmek mi istiyorum2
- togg'a lpg taktırmak2
son 20 yıldır sağ ya da islami görüşe yakın/sahip partilerin iktidara gelmesini engellemenin en güzel ve kolay yolu...
ılımlı islam ya da müslümanlık esasına göre örgütlenmiş partilerin bu kadar din üzerinden siyaset yapılan bir ülkede bu kadar fazla müslüman varken iktidar olmaması zaten tuhaflık olurdu...
ha sen dersen ki ulan neden her daim islamcılar seçilmedi, mesela bir dsp sonra anaplar, dyp'ler falan filan nasıl seçildi diyeceksin...
fazla zorlamayın kendinizi ve düşünün bu iktidar partilerinden hangisi dine direkt bir saldırı yaptı. 1999 da yaptıkları bir hata varki hepsinin tacını tahtını, bahtını, kaderini etkiledi...
bu ülkede chp'den ve sözde atatürk'cü ama özünde ne olduğu belirsiz insanlar tarafından evet bu ülke zaten şeriatla yönetiliyor...
şeriatla yönetilen yerde de üniversitelere türbanla girmek çok fazla süre yasak olarak kalmaz demedi demeyin...
ha ben deniz baykal'ın yerinde olsam tez zamanda türban yasasının çıkmasını sağlardım. bir partinin en çok prim yaptığı tabanının en çok beslendiği deliği ya da gediği kapatırdım.
gerçi deniz bey zeki bir siyasetçi olsa 1999'da bu günleri düşünüp o yasağın çıkmasına mani olurdu. demek ki neymiş atatürk'ün partisinin başına geçen herkes ileri görüşlü olmuyor...
ya da neymiş işine gelmiyormuş...
ılımlı islam ya da müslümanlık esasına göre örgütlenmiş partilerin bu kadar din üzerinden siyaset yapılan bir ülkede bu kadar fazla müslüman varken iktidar olmaması zaten tuhaflık olurdu...
ha sen dersen ki ulan neden her daim islamcılar seçilmedi, mesela bir dsp sonra anaplar, dyp'ler falan filan nasıl seçildi diyeceksin...
fazla zorlamayın kendinizi ve düşünün bu iktidar partilerinden hangisi dine direkt bir saldırı yaptı. 1999 da yaptıkları bir hata varki hepsinin tacını tahtını, bahtını, kaderini etkiledi...
bu ülkede chp'den ve sözde atatürk'cü ama özünde ne olduğu belirsiz insanlar tarafından evet bu ülke zaten şeriatla yönetiliyor...
şeriatla yönetilen yerde de üniversitelere türbanla girmek çok fazla süre yasak olarak kalmaz demedi demeyin...
ha ben deniz baykal'ın yerinde olsam tez zamanda türban yasasının çıkmasını sağlardım. bir partinin en çok prim yaptığı tabanının en çok beslendiği deliği ya da gediği kapatırdım.
gerçi deniz bey zeki bir siyasetçi olsa 1999'da bu günleri düşünüp o yasağın çıkmasına mani olurdu. demek ki neymiş atatürk'ün partisinin başına geçen herkes ileri görüşlü olmuyor...
ya da neymiş işine gelmiyormuş...
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar