bugün

avsallar

beni tanımayan, o yüzden gelişi güzel sallayan, daha dünün çocuğu olan ama sanki buralar daha dutlukken buralardaymış havasıyla yazan muşamba.

kendi aklından yazamayıp, ayar bile veremeyip sokak cümleleriyle konuşan
(bkz: aptala malum olması)
üstüne bilgiçlik taslayan parlak ampül.

ne yani, bana aptal dedin de orgazm mı oldun?
kendisinin laflarının her biri boş olduğundan, bana sinek vızıltısı olarak geliyor.

benden belge istemekte, kendisinin atatürkçü olmadığına dair.
al yavrum, al güzelim, senin saçmalıklarına kısaca bir göz attım:

(#2559290) < tüm dünya kukla ile kuklacının görüşmesini bekliyormuş.
(#2555642) < abdullah gül yalakalığı.
(#2696281) < fanatik akpli. akpyi savunmak adına akpnin kurucularından abdüllatif şenere bir küfretmediği kalmış.
(#2689876) < akp yağlama yıkama hizmetleri.
(#2554585) < yalar yıkar kimse karışamaz.
(#2559534) < bushun karşısında bacak bacak üstüne atmak öz güven göstergesiymiş. tayyip sana kirli çoraplarını veriyor mu, öpüp duvara asman için?

(#2668144) < abdullah gül de hizmet için çalıştı, atatürk de. ikisi de aynı o zaman demi güzelim?
(#2610506) < anıtkabir'e gitmenin acizlik olduğunu söylüyor. ataturk u anmanin cahil cuhela kesim tarafindan yapildigini soyluyor.
(#2642496) < ne atatürkçü ki, laiklik hakkında ancak 1 cümle kurabiliyor. tek diyebileceği bu.
(#2680403) < tayyipin yeni cagin ataturk u oldugunu söylemiştir. oha.

işte görüldüğü üzere, fanatik akpli ve fanatik tayyipçidir. peki akp atatürk'ün hangi ilkesine sadıktır?

cumhuriyetçilik? türkiye cumhuriyeti'nin temeli olan demokrasi anlayışına ne kadar sahip tayyip? kendi gibi düşünmeyenleri, halktan aldığı güce dayanarak susturmak demokratlık mı? monarşi olmasın?

milliyetçilik? alt kimlik üst kimlik meselesi yaratan, 11 askerlerimizin başına süleymaniye'de çuval geçirilirken kayseri'de mantı yiyen abdullah gül mü milliyetçi? askerlik turistik mekan değildir, askerlik yan gelip yatma yeri değildir diyen, daha seçimden birkaç ay öncesine kadar ağzına ben türküm lafını almayan tayyip mi milliyetçi?

laiklik? hukuki konuları ulemaya soralım diyen, islamcı bir teröristin dizinin dibinde oturan, imam hatipi bitiren kendi cinsdaşlarını hiç alakasız mevkilere getiren tayyip mi, http://www.youtube.com/watch?v=f6dmgJz_2Tk
dindar cumhurbaşkanı istiyorum diyen bülent arınç mı laik?

halkçılık? halkıyla hakaretlerle konuşan, halkının menfaatlerini değil kendi üyelerinin kişisel menfaatlerini ön planda tutan akp mi halkçı?

peki devletçilik? özelleştirme adı altında yakınlarına, yabancılara üç kuruşa devlet mallarını satarak mı devletçi olunuyor?

devrimcilik? bak hakkaten tayyip devrimci. ama geri devrimci. devrim yaparak ileri götürülmüş bir toprağı tekrar geriye götürmek üzere uğraşan biri.

her bir ilke için sayfalarca yazılar yazılabilir.

atatürk'ün hiçbir ilkesine sadık olmayan, aksine tam tersini yapan, 10 kasım'da sap gibi ayakta durmaya gerek yok diyen tayyipin fanatik hastasıdır bu avsallar adlı şahıs.

ayrıca yukarıdaki referanslardan da görülebileceği gibi atatürk'ü sıradanlaştırıp tayyip ve abdullah seviyesine indirmiştir.

kendisinde özlük adına, orjinallik adına bir gram bir şey yok. çakma yazar.
belgelerden dem vurmakta, kendisi galiba peygamber ki, her cümlesi bir belge, bir kanıt mahiyetinde. ayrıca belge gösterme ihtiyacı duymuyor.

o kadar kontrolünü kaybetmiş ki, kendisine (#2698108) numaralı girdide bahsettiğim yazıyı yazdıktan sonra, tüm girdilerime eksi oy vermiştir.
boşuna seri eksi veren ibneyi aramayın dostlar. galiba buldum.

bilgi: bu girdi 3-4 saat önce yazılmıştır. yönetimin silmesinin ardından, hakaret olduğu iddia edilen kısım çıkarılmış, yazı tekrar yayına konmuştur.