dünün dikkat çeken entryleri

30 entry'nin girebildiği bir istatistik bölümü.

ancak iddia edildiği gibi, dünün en çok oylanan entrylerini değil, eksi görmeden artı oy alan entryleri gösterir.

12 artı, 1 eksi oy almıştır yazınız, dünün dikkat çekenlerine girmez ancak, hiç eksi oylanmadan 5 artı oy almışsınızdır, 30 entrynin yarısından fazlasını geride bırakarak, 13. sıraya yerleşebilirsiniz yani bu da demek oluyor ki, hiç eksilenmeden sadece 3 artı oy alan bile bu istatistik listesinde kendisine yer bulabilir. yani bazı salak bakınızların bile bu bölümde yer alabilmesinin sebebi budur.

bu istatistik listesinin adı değişmelidir. "dikkat çeken" deyince herkesin de anladığı gibi "en çok oylanan" durumu geliyor insanın aklına, ya bu sekmeyi olması gerektiği gibi "en çok oy alanlar" haline dönüştürün ya da adını değiştirin "dünün eksi görmeyenleri" falan yapın.

hoş, o istatistik bölümünü s.kleyenler de çok değil hani, entryniz listeye girmiştir ancak o gün içinde 3 veya 4 kere oylanmıştır, hatta eksi oylayanlardan bazılarının da, "ulan bu nasıl gözümden kaçmış, tayyip'e/baykal'a/galatasaray'a/fenerbahçe'ye/beşiktaş'a giydirmiş i.ne, hemen eksilemeliyim" mantalitesi hakimdir.

aykırı fakat güzel bir yazı yazmışınızdır, 15 artı, 3 eksi almıştır -veya tam tersi- ama istatistik bölümünün hiçbir listesine giremezsiniz. bu listeye girmek için yazınız biraz da orta yolcu olmalıdır. birilerine sokacaksanız da, hissettirmeden sokmalısınız.