kabataş yalanı

off kafayı yiyeceğim offf.

yalancı gelin: başıma penislerini sürttüler, üzerime işediler, tartakladılar, bir ara bayılmışım, kendime geldiğimde tartaklamaya devam ediyorlardı, günlerce kendime gelemedim...

o günlerde yalancı gelinin facebooku: gırgır, şamata, kılıçdaroğluna giydirmeler, akp mitinginde boy göstermeler...

yandaş gazeteciler: başörtülü bacılarımız...

rte: benim başörtülü bacılarıma saldırdılarrrr...

o sırada gezi destekçileri: yahu bir görüntüleri görseydik en azından? kabataşta gündüz gözüyle kadına penisini sürtmeler, işemeler, bebeği tartaklamalar falan? sanki pek gerçekçi değil gibi???!! ayrıca görüntüler neden yok???

akabinde rte: görüntüler var elimizde, cumaya göstereceğiz.

yalaka gazeteciler: gördük görüntüleri, çok feciydi, geceleri uyku uyuyamıyorum. allah'ım neden? neden?

seneler sonra gelen edit. pardon, görüntü: bir kadın bebek arabasıyla duruyor, bekliyor bekliyor bekliyor... insanlar yanından geçiyor, geçiyor, geçiyor... saldırı? yok. görünmüyor. işemeler falan? feriştahın fantezilerinden ibaret görünüyor. herhangi bir hareketlilik, kıpırdanma falan? o da yok. e ne var o zaman it?

yandaş gazeteciler: montajjjj, düplajjjj, sütlaçççççç.

rte reloaded: başörtülüüüü...

candaş gazeteciler: bu apaçık bir yalandır, bu yalanı söyleyenler yargılanmalıdır, yargılanacaklardır.

yandaş gazeteciler: hep bir ağızdan, bir kiii üççç "diliniz kaba vicdanınız taş"

abdülkadir selfie: "diliniz kaba kalbiniz taş"... otur abduş, yine ahengi bozdun: sıfır.

yandaş gazeteler: görüntüleri paraleller silmiş, 52 saniyede her şey olup bitmiş, ahan bunlar da bizim paintli fotoğraflarımız. yersiniz di mi?

anormal vatandaş: e oha amk, yuh artık. utanma da kalmadı bunlarda. 52 saniyede nasıl işeyecekler de, kadını tartaklayacaklar da, aletlerini sürtecekler de... ben daha 52 saniyede tuvalette işeyemiyorum bile amk!!!

normal vatandaş: kadının beyanı? başörtülü bacı? çapulcularr? faiz lobisi? penisilvanyanın penisi? sürtmüşler? akh partii? hüloooğ?

Hodor: hodor

eğer siz de kaçıklar ülkesi yeni türkiyeye daha önce ziyarette bulunmamışsanız, başta biraz alışmakta zorlanabilirsiniz. ama siz de artan dolar endeksinde faiz lobisinin parmağını, tuğçe kazazın din değiştirmesinde cehape zihniyetinin etkilerini, türkiyedeki yağışların artmasında allahın tayyip erdoğan ve akp sevgisini (bkz: feraha nedir bilir misen) ve don kişota darbe hazırlığı içerisinde bulunan hain yel derğirmenlerini görmeye başladığınız andan itibaren bu türkiyenin müdavimi olacaksınız!