bugün

bira içen türbanlı kız

ironi...
yalnızca ironi...

ama şaşırmam, kızamam kendisine, böyle bir toplumda yaşadığı için. kızların namusunu bacak aralarında arayan gerzekler, kadını ezmiş, sömürmüş, hor görmüş, baskıyla örtmüş embesiller oldukça haklıdır bu kız. türbanının altına bikinisini giyip güneşlense de haklıdır, türbanla fahişelik yapsa da haklıdır.

böyle bir görüntüyü gizlice çekip, bir de yanına "Türbanlı kızımız herkesin içinde çekinmeden birasını yudumluyor. Afiyet olsun kızımıza... " yazan it herifler oldukça bu ülkede bu kız sonuna kadar haklıdır. sana ne ulan, sana ne. ister türbanla bira içer, ister türbanla sâkilik yapar sana ne.

bu kızımızın "türban"la bira içmesi çok garip gelir de böyle angutlara, bu videoyu gördükten sonra "youporn"a girip "türbanlı" videosu aratacak olan binlerce - ki eminim kendileri de yapıyordur- o.ç.*ları garip gelmez bu toplumda.

iç bacım iç. yarasın.

edit: kötülemeseydin hatrım kalırdı lan. neyse, hadi koş hemen. "namus timsali" görünümüne büründün artık. şimdi git hemen "youporn"a. ne bliyim "türban, türbanlı" bişiler yaz. nasıl olsa millet sadece entryni okuyacak. kim nerden bilsin senin banyoda "türbanlı bacılarını, kankalarını" düşünüp yaptıklarını.
güncel Önemli Başlıklar