bugün
- kainattaki değişim2
- sonradan olma2
- arabayla almanya'dan türkiye'ye gitmek11
- eşitlik mi özgürlük mü8
- yeni partinin çerçeve yasa kararı15
- yaşlandığının farkına varmak9
- allah3
- sözlük yazarlarının hayatını değiştirecek şey4
- apı uygulama programlama ara yüzü2
- ekşi sözlük referans17
- allah'ın doğurmamış ve doğmamış olması2
- tarım3
- kartoncu birader vs erecto bey3
- müzik dinlemek5
- dağ evi olmayan erkek5
- orospu çocuğu gördüm de böylesini hiç görmedim3
- sözlük yazarlarının kekleri5
- almanya12
- asosyal ve çirkin olmak4
- yahudi olmak için anneniz yahudi olması gerekiyor3
- yahudilere sallayan kitaplar3
- sözlüğün çok durgun olması6
- mekke anlaşması20
- namaz5
- gammazlığı elinden alınan yazar15
- kedi4
- sigara içmeyen erkek4
- clean girl akımı4
- sıcak hava vs soğuk hava6
- eva mendes2
- hesaplama3
- 11 ağustos 20262
- evlenmeme nedenleri5
- sözlük kızları çirkin oldukları için buradalar4
- kumburgaz plajına gidecek olan gence tavsiyeler5
- ekonomi16
- hutiler suudlara saldırdı ne olacak4
- ev almak isteyenlere tavsiye7
- bakan göktaş'tan şehit ailelerine müjde11
- adavet2
- spor olsun diye her yere yürüyen insan10
- merfulu11
- şapka ve scream maskesi takıp dolaşmak2
- geleceğe yolculuk vs geçmişe yolculuk4
- ulu parti5
- yağmur2
- baliye balayına gitme ezikliği4
- özgür özel7
- türkiye9
- 2000 doğumlu kızlar5
iş hayatına girdim gireli yöneticilik yaptım.. O şehir senin bu şehir benim dolaşması bir yana yurt dışı avrupa asya bi dolu ülke ve şehirde dolandım.. An geldi binlerce, an geldi yüzlerce çalışanın başında bulundum..Ne tatilim oldu doğru dürüst ne boş zamanım.. 7/24 sürekli koşturmaktan nefes alamadığım zamanlar oldu. 20 yıl evvel aldığım telefon numarası 24 saat 20 yıldır hep açık kaldı. Hiç bir zaman sabah 9 akşam 5 demedim diyenide sevmedim.. iş bağlatıları , toplantılar, çalışanlar, sorunlar, çözümler, evraklar, mailler yaşam biçimim oldu. Ailemle en son çıktığımız yurt dışı tatilinde otel odasında telefonu bırakıp bakmıyacağım dediğim zamanlarda dahi çaktırmadan telefon kulübelerinden telefon açıp yönlendirme yapıp bilgiler aldım..
45 yaşındayım..iki çocuğum ve yatılı bakıcımızla aynı evde yaşıyorum.. çocuklarımın annesinden ayrıldım. Mahkeme salonundan karar imzalarından sonra gülümseyerek el sıkışarak ayrılıp aracıma atlayıp 1 saat sonraki toplantıya yetişmek için delice arac kullanırken radara yakalandım, yinede yetiştim..
Ama sanırım geç kaldım..
Yaklaşık 2 aydır aracım yok , şirket aracı ya da toplu taşıma araclarından istifade ediyorum.. Bir kaç gün önce bindiğim ön koltukta dolmuş sahibi olan şoförle muhabbetim aldı yürüdü.. Adam şoför aradığını ve şartları söyleyince senden iyisini mi bulacam ağbi gel çalış dedi yahu..
Abartı babında demiyorum ama , aldığım diplomalar, bildiğim yabancı diller, edindiğim tecrübeler hepsi fasa fiso geldi.. Günde ortalama 8-10 saat bir noktadan bir noktaya git gel ve aldığım ücretin neredeyse yarısından fazla..Yalan yok, entria yok, cincel cazibesini kullanıp iş bilememezliğini kapatmaya çalışan embesiller yok, torpilli yeni yetme üniversite bitirmiş hayatında üç kitap okumamış entellektüeller yok.. Yok oğlu yok..
Çocuklarıma daha fazla zaman ayırma hayalim nüksetti, en büyük sorunun para üstünü eksik verme durumu cezbetti, en basit bir sorunu dahi çözümlemek için saatlerce oturup lak lak etmeme büyüsü gönlümü feth etti..
Üç gündür işe gitmiyor ve habire gülümseyip düşünüyorum.. Kaptan şoför yarın akşam beni yemeğ davet etti görüşelim babında.. Onun da derdi , işi bilen şoförlerin hepsinin üçkağıtçı olduğu , hiç bilmeyen benim gibi birine işi öğretip sırtını sağlama almak derdi..
Zırvalıyormuyum , saçmalıyormuyum bilmiyorum... Ama bildiğim artık geç kalmak istemiyorum hayata..
45 yaşındayım..iki çocuğum ve yatılı bakıcımızla aynı evde yaşıyorum.. çocuklarımın annesinden ayrıldım. Mahkeme salonundan karar imzalarından sonra gülümseyerek el sıkışarak ayrılıp aracıma atlayıp 1 saat sonraki toplantıya yetişmek için delice arac kullanırken radara yakalandım, yinede yetiştim..
Ama sanırım geç kaldım..
Yaklaşık 2 aydır aracım yok , şirket aracı ya da toplu taşıma araclarından istifade ediyorum.. Bir kaç gün önce bindiğim ön koltukta dolmuş sahibi olan şoförle muhabbetim aldı yürüdü.. Adam şoför aradığını ve şartları söyleyince senden iyisini mi bulacam ağbi gel çalış dedi yahu..
Abartı babında demiyorum ama , aldığım diplomalar, bildiğim yabancı diller, edindiğim tecrübeler hepsi fasa fiso geldi.. Günde ortalama 8-10 saat bir noktadan bir noktaya git gel ve aldığım ücretin neredeyse yarısından fazla..Yalan yok, entria yok, cincel cazibesini kullanıp iş bilememezliğini kapatmaya çalışan embesiller yok, torpilli yeni yetme üniversite bitirmiş hayatında üç kitap okumamış entellektüeller yok.. Yok oğlu yok..
Çocuklarıma daha fazla zaman ayırma hayalim nüksetti, en büyük sorunun para üstünü eksik verme durumu cezbetti, en basit bir sorunu dahi çözümlemek için saatlerce oturup lak lak etmeme büyüsü gönlümü feth etti..
Üç gündür işe gitmiyor ve habire gülümseyip düşünüyorum.. Kaptan şoför yarın akşam beni yemeğ davet etti görüşelim babında.. Onun da derdi , işi bilen şoförlerin hepsinin üçkağıtçı olduğu , hiç bilmeyen benim gibi birine işi öğretip sırtını sağlama almak derdi..
Zırvalıyormuyum , saçmalıyormuyum bilmiyorum... Ama bildiğim artık geç kalmak istemiyorum hayata..
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar