bugün
- 30 mayıs 2023 ankaragücü galatasaray maçı17
- ak partizanlar zamlı et fiyatları için ne diyor10
- anın görüntüsü41
- türkiye'yi türkçülerin yönetecek olması43
- evlilik pişmanlıktır11
- evli kadına aşık olmak9
- sinan oğan53
- leopar saldırısında yapılacaklar9
- 900 bin suriyeli'nin tc vatandaşı olması26
- türkiye'nin ilk nükleer bombasına isim önerisi21
- devlet bahçeli15
- ete aç bir toplum olmak15
- sözlüğe şarkı armağan etmek9
- arkadaşlar evleniyorum ben22
- ölmek nasıl bir duygu12
- kemal kılıçdaroğlu65
- 403 server error10
- kitap alıntıları15
- en pisi pisine ölen ünlü13
- chansey yemek helal mi12
- şu elbiseyi nereden bulabilirim11
- her şey başka türlü olabilirdi19
- otopsiraporlari8
- en leş ilişki bile sap olmaktan iyidir10
- üstteki yazar gözünde nasıl canlanıyor22
- düşün ki o bunu okuyor11
- hdp'nin ikinci turda kılıçdaroğlu nu satması15
- dünyaya bir daha gelinecek olsaydı9
- kılıçdaroğlu'nun 2028de fırtına gibi esecek olması23
- the revenge of hector16
- tinderden karı düşüyor mu9
- muhtemel frank lucas mülteci kavgası8
- erdoğan'ı istemeyen yüzde 47 onu çekmek zorunda mı37
- sözlükte hakarete uğramak8
- chatgpt8
- bik bik'in iş yerine isimsiz çiçek göndermek11
- pillars of creation9
- sevilmeyen sözlük yazarını kurbanda kesmek11
- günün sözü19
- satanizm10
- intihar mektubuna yazılacak şeyler8
- sözlük yazarlarının cv'ye yazdıkları şeyler10
- bir erkeğin peşinden koşmak10
- azraili bekleyen adam13
- sözlükteki ilknur isimli psikologlar18
- bir sigara mı yaksak9
- kılıçdaroğlu istifa eder mi26
- sahip olmak istemediğiniz organ8
- radikal kemalist teorisyen15
- beni neden sevmiyorsunuz12
yöneticiyken ortaya koydugu mahmut uslu vari performanslarini unuttugumuzu düsündügünden kelli ortaya koydugu pek ahlakli futbol dilencisi tavirlari bir tarafa dünkü yazdigi yazi, daha önceki yazilarinin pek cogunda oldugu gibi icerisinde yiginla elestiriye ihtiyac yerlerle doluydu. mesela;
--- spoiler ---
"Fenerbahçe'ye teşekkürler. Bizi azla yetinmemeye iyice alıştırdılar.
"Bırakın sevinsinler, biraz sonra biz sevineceğiz" diye maçı anlatan spikerin temsil ettiği toplumsal ezikliğe ise herhalde çare yok... Fenerbahçe yöneticileri bile "Bize UEFA'da final yeter" derken Zico ve çocukları Avrupa Premier Ligi'nde yelken açmanın bir maç öncesinde. Bu da bütünüyle bir kültür sorunu."
http://www.radikal.com.tr...0122&tarih=28/11/2007
--- spoiler ---
devam edelim. zico ve cocuklari avrupa premier ligine yelken acmanin bir mac öncesindeymis. ve bunu allah kahretsin ki, bu yüce insan vizyonsuz, capsiz, bize uefa kupasinda filan dahi yeter diyecek kadar kücük düsünen yönetimine ragmen elde ediyormus. bu fenerbahce yönetimi degil midir; fenerbahce'yi önümüzdeki 10 yil icerisinde avrupa'nin büyük takimlarindan birisinin arasina sokacagiz diye konusup duran. bu yönetim degil midir ki, bu ugurda türkiye'de esi benzeri görülmemis bir kurumsallasmaya imza atan, kulübün mali yapisini güclendiren. bu ugurda kulübe avrupali takimlarininkinden asagi kalir yani olmayan tesisler kazandiran, muhtesem bir stad yapan. bu yönetim degil midir avrupa'nin sayili takimlarindan birisi olmak icin kadro da ona göre oyuncularla kurulmalidir diye, cesitli yillarda, hoydonk'tan anelka'ya, aleks'ten abiah'a, carlos'tan kezman'a yiginla star denilebilecek oyunculari kulübe kazandiran. ve su anda zico'nun o bahsettigin cocuklarini transfer eden yine ayni yönetim degil midir. bu kadroyu bastan asagi ziko mu yapti saniyorsun. daha fatih tekke'nin kim oldugunu bilmeyen bir adamin ali bilgin'i, kazim'i, gökhan gönül'ü takima getirdigini mi düsünüyorsun. aleks, apbiah, deniz ziko yokken de bu takimin oyuncusu degil miydiler. carlos o muhtesem paralar icin degil de, sirf ziko hatirina mi geldi bu takima ve bu ülkeye. bu paralari veren kim, zico mu?
fenerbahce takintili oldugu icin yazar, yönetimle yöneticilik döneminden sorun icerisinde oldugu icin dahasi o yönetim karsisinda kendisi de icerisinde bulundugu yönetim hezimete ugradigi icin (ahlakli ya da ahlaksiz yollardan, onlar degil simdi tartisma konumuz) icerisinde tasidigi kuyruk acisini ve düsmanligini iste bu sekilde o nimetlerin ve basarilarin kaynagini saklayarak gösteriyor. ama komik duruma düsüyor.
--- spoiler ---
"Fenerbahçe'ye teşekkürler. Bizi azla yetinmemeye iyice alıştırdılar.
"Bırakın sevinsinler, biraz sonra biz sevineceğiz" diye maçı anlatan spikerin temsil ettiği toplumsal ezikliğe ise herhalde çare yok... Fenerbahçe yöneticileri bile "Bize UEFA'da final yeter" derken Zico ve çocukları Avrupa Premier Ligi'nde yelken açmanın bir maç öncesinde. Bu da bütünüyle bir kültür sorunu."
http://www.radikal.com.tr...0122&tarih=28/11/2007
--- spoiler ---
devam edelim. zico ve cocuklari avrupa premier ligine yelken acmanin bir mac öncesindeymis. ve bunu allah kahretsin ki, bu yüce insan vizyonsuz, capsiz, bize uefa kupasinda filan dahi yeter diyecek kadar kücük düsünen yönetimine ragmen elde ediyormus. bu fenerbahce yönetimi degil midir; fenerbahce'yi önümüzdeki 10 yil icerisinde avrupa'nin büyük takimlarindan birisinin arasina sokacagiz diye konusup duran. bu yönetim degil midir ki, bu ugurda türkiye'de esi benzeri görülmemis bir kurumsallasmaya imza atan, kulübün mali yapisini güclendiren. bu ugurda kulübe avrupali takimlarininkinden asagi kalir yani olmayan tesisler kazandiran, muhtesem bir stad yapan. bu yönetim degil midir avrupa'nin sayili takimlarindan birisi olmak icin kadro da ona göre oyuncularla kurulmalidir diye, cesitli yillarda, hoydonk'tan anelka'ya, aleks'ten abiah'a, carlos'tan kezman'a yiginla star denilebilecek oyunculari kulübe kazandiran. ve su anda zico'nun o bahsettigin cocuklarini transfer eden yine ayni yönetim degil midir. bu kadroyu bastan asagi ziko mu yapti saniyorsun. daha fatih tekke'nin kim oldugunu bilmeyen bir adamin ali bilgin'i, kazim'i, gökhan gönül'ü takima getirdigini mi düsünüyorsun. aleks, apbiah, deniz ziko yokken de bu takimin oyuncusu degil miydiler. carlos o muhtesem paralar icin degil de, sirf ziko hatirina mi geldi bu takima ve bu ülkeye. bu paralari veren kim, zico mu?
fenerbahce takintili oldugu icin yazar, yönetimle yöneticilik döneminden sorun icerisinde oldugu icin dahasi o yönetim karsisinda kendisi de icerisinde bulundugu yönetim hezimete ugradigi icin (ahlakli ya da ahlaksiz yollardan, onlar degil simdi tartisma konumuz) icerisinde tasidigi kuyruk acisini ve düsmanligini iste bu sekilde o nimetlerin ve basarilarin kaynagini saklayarak gösteriyor. ama komik duruma düsüyor.
güncel Önemli Başlıklar